iOS 14.5: Foarte IMPORTANTA Schimbare Facuta pentru iPhone

iOS 14.5 click

iOS 14.5 aduce o foarte importanta schimbare pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad, compania Apple gandindu-se serios la ceea ce ar trebui sa primeasca ai sai utilizatori din toate punctele de vedere, asa ca a decis a intareasca si mai mult securitatea sistemului de operare.

iOS 14.5 are implementata pentru iPhone si iPad o modificare menita sa reduca si mai mult eficacitatea atacurilor de tip zero click pe care unii hackeri le desfasoara pe internet, si asta e o veste grozava pentru cei care isi folosesc iDevice-urile pentru a naviga pe web.

iOS 14.5 face mult mai dificile atacurile desfasurate de catre hackeri prin intermediul website-urilor, atacuri care le-ar fi permis sa exploateze sistemul de operare fara ca utilizatorul sa acceseze vreun link din cadrul acelui website, ci doar sa il acceseze.

iOS 14.5 are implementate aceste masuri de protectie suplimentare pentru ca aceste tipuri de atacuri sunt aproape imposibil de detectat de catre utilizatorii obisnuiti, astfel ca vorbim despre o modificare extrem de buna menita sa ne protejeze si mai mult impotriva celor care vor sa ne faca rau.

iOS 14.5 nu protejeaza complet impotriva acestui tip de atacuri, asa ca nu ne putem considera in deplina siguranta, dar macar cei de la Apple se asigura de faptul ca hackerii vor trebui sa gaseasca noi metode pentru a ataca telefoanele iPhone si tabletele iPad ale clientilor sai.