Google Chrome: Foarte IMPORTANTA SCHIMBARE catre Utilizatori

Google Chrome are parte de o foarte importanta schimbare de care se vor putea bucura utilizatorii din intreaga lume, iata ce va fi oferit acum.

Google Chrome partitionare

Google Chrome are o foarte importanta schimbare anuntata in mod oficial pentru lansare in lumea intreaga, si vorbim despre o veste la care nu mai sperau foarte multi dintre utilizatorii sai. Se pare ca Google este pregatita sa lanseze o serie de schimbari foarte serioase pentru Google Chrome care ar urma sa ne ofere posibilitatea de a ne bucura de performante mult mai bune pentru browser, dar si de performante crescute pentru navigarea pe internet.

Google Chrome urmeaza sa aiba lansata o functionalitate foarte importanta cunoscuta intern cu denumirea PartitionAlloc-everywhere, iar in baza ei se va schimba intr-o mare masura experienta de utilizare. Google Chrome va porni mai rapid decat pana in momentul de fata, va putea incarca mult mai rapid toate elementele sale interne, dar mai important decat atat, ar urma sa consume si mai putina memorie RAM, marea schimbare dorita de toata lumea.

Google Chrome: Foarte IMPORTANTA SCHIMBARE catre Utilizatori

Google Chrome are aceste schimbari importante dezvaluite de catre discutii interne ale inginerilor celor de la Google, care incearca sa gaseasca metodele cele mai bune de a imbunatati major browserul companiei. Google Chrome este cel mai popular browser pentru navigare pe interinet in momentul de fata, iar ceea ce vor sa faca inginerii Google ne va aduce si mai multe beneficii serioase incepand cu actualizarea noua in care acestea vor fi integrate.

“Este necesar să aveți două partiții separate atunci când cea obișnuită nu oferă alinierea dorită. Fără aceasta, este o performanță benefică și memorabilă să ai o singură partiție. Performanța este mai bună, deoarece alocările aliniate (care sunt de fapt abundente în Chromium) pot valorifica memoria cache a firului. Amprenta de memorie se îmbunătățește datorită fragmentării mai mici și neplății costului fix al metadatelor de partiție.”

Google Chrome va avea aceste modificari lansate pentru Windows 10, Linux, dar si sistemele de operare pentru telefoane mobile, astfel ca vor exista destui care se vor putea de imbunatatirile majore care vor fi oferite. Problema este ca va trebui sa asteptam pana cand vom vedea aecste noutati substantiale, iar asta pentru ca Google Chrome are noua versiune cu imbunatatiri in pregatire de ceva vreme, iar lucrurile nu se misca atat de repede precum si-ar imagina foarte multi dintre utilizatori.

Google Chrome va avea actualizarea distribuita pe toate platformele chiar de la bun inceput, astfel ca ramane sa vedem si cat de multa lume va aprecia toate aceste noutati majore care vor fi oferite.