DIGI Mobil: Anunt OFICIAL, ce NU Credea Lumea ca e Posibil

DIGI Mobil a facut astazi un anunt oficial, si ceea ce nu credea lumea ca ar fi posibil, s-a dovedit a fi in totalitate realizat de catre companie.

DIGI Mobil spanioli

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, compania mama RCS & RDS reusind sa faca totusi ceva ce parea imposibil intr-un an pandemic, dar iata ca a facut-o. Pentru inceput, cei de la DIGI Mobil au inregistrat o crestere a numarului de abonati in Romania, in tara noastra fiind vorba despre o majorare a bazei de clienti de 6.9% intr-un an de zile, pana la 31 decembrie 2020, ajungand la 3.7 milioane de abonati.

DIGI Mobil ramane pe locul 4 in Romania in ceea ce priveste numarul de abonati, ceva ce probabil ca nu se va schimba prea curand, avand in vedere ritmul in care creste operatorul. Pe de alta parte, in Spania DIGI Mobil are parte de o evolutie incredibila, si daca lucrurile vor merge la fel in 2021, atunci e posibil sa depaseasca cifra de 3 milioane de abonati si acolo, iar in 2022 ar putea sa ajunga din urma numarul de abonati care folosesc serviciile din Romania.

DIGI Mobil: Anunt OFICIAL, ce NU Credea Lumea ca e Posibil

DIGI Mobil a ajuns la 2.6 milioane de abonati ai serviciilor de telefonie mobila in Spania la final de an 2020, in crestere cu 600.000 de clienti, sau 30%, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Spania este o piata incredibil de profitabila pentru cei de la DIGI Mobil, iar asta pentru ca numarul de abonati a crescut mai mult acolo decat oriunde altundeva, si asta multumita preturilor mici ale operatorului, compania neavand infrastructura proprie in tara, ci fiind un operator MNVO.

DIGI Mobil nu inregistreaza in Romania o evolutie la fel de buna precum in Spania, si asta in ciuda pandemiei de Coronavirus care a paralizat deasemenea tara, asa cum s-a intamplat si aici. Spania ar putea deveni cea mai proftabila piata nu doar pentru DIGI Mobil, ci si pentru RCS & RDS ca grup, generand in 2020 nu mai putin de 274 de milioane de euro, dintr-un total de 1.3 miliarde, si e de asteptat ca in 2021 aceasta cifra sa creasca.

DIGI Mobil are foarte multe promotii in Romania, si in 2020 a facut fix acelasi lucru, insa in ciuda acestui lucru, exista totusi o problema serioasa care trebuie rezolvata.