iPhone 13: Decizia Luata de catre Apple, Cum va Schimba Telefonul

iPhone 13 boe

iPhone 13 este urmatorul model de telefon important pe care compania Apple vrea sa il lanseze, iar din cate se pare, sunt pregatite si unele modificari importante pentru el, una dintre cele mai mari fiind pentru ecranul care va fi integrat in dispozitiv.

iPhone 13 ar urma sa vina cu un nou tip de ecran de la compania Apple, iar separat de Samsung, se pare ca inclusiv cei de la BOE il vor produce pentru americani, asta desi in cazul seriei iPhone 12 n-au reusit sa indeplineasca toate rigorile necesare pentru acest proces.

iPhone 13 va avea ecrane de la BOE dupa ce compania a decis sa colaboreze cu grupul Hon Hai, care detine Foxconn, cel mai mare fabricant de telefoane pentru iPhone, compania imbunatatindu-si si randamentul de productie de la 20%, cat era anul trecut, mult sub standardele Apple.

iPhone 13 va avea ecrane fabricate de catre cei de la BOE pentru ca acestea vor fi mai ieftine decat cele de la Samsung, compania chinezeasca avand produse de calitate inferioara, astfel ca pentru inceput doar o parte dintre noile modele de telefoane vor fi echipate cu ele.

iPhone 13 va fi prezentat de catre compania Apple in toamna anului 2021, dupa cum cel mai probabil va imaginati, insa nu se stie deca conferinta de lansare va avea lo in septembrie, sau octombrie, acest lucru fiind deocamdata in totalitate neclar.