Kaufland: Anunt OFICIAL, SCHIMBARI pentru Clienti, Magazine

Kaufland a facut un anunt oficial cu privire la schimbarile de care se pot bucura clientii din toata Romania, iata ce se intampla acum in magazine.

Kaufland refacere

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, si astazi vorbim despre un anunt oficial facut de catre companie pentru toti clientii din tara. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa lanseze de astazi noile promotii speciale pentru cardul digital pe care il ofera pentru clientii din toata tara, si asta inseamna ca ne putem bucura de noi preturi reduse pentru produsele care sunt disponibile in rafturile magazinelor.

Kaufland a creat un card digital numit Kaufland Card, acesta putand fi folosit de catre clientii din toata Romania pentru a se bucura de oferte speciale la produse care nu pot fi cumparate la pret redus fara el. Vorbim despre oferte standard pe care Kaufland le ofera pentru toata lumea, dar si despre unele speciale care sunt oferite personalizat in baza achizitiilor anterioare facute de catre clienti, asa ca in final oamenii se bucura de reduceri pentru ceea ce vor.

Kaufland: Anunt OFICIAL, SCHIMBARI pentru Clienti, Magazine

Kaufland lanseaza in mod regulat oferte de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar acum vorbim despre o serie de noi oferte speciale pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea. Cei de la Kaufland spun ca aceste oferte sunt disponibile incepand cu data de 24 februarie, adica de astazi, si ca ele vor fi oferite pana in data de 2 martie, astfel ca exista suficient timp in care sa mergeti in magazinele sale pentru a cumpara oricare dintre produsele din oferta.

Kaufland are produse alimentare disponibile la reducere in momentul de fata, nu si produse nealimentare, astfel ca e bine sa stiti acest lucru pentru ca daca mergeti in magazine, e bine sa stiti si ce puteti primi. In general cei de la Kaufland si-au gandit intotdeauna campaniile intr-un asemenea mod, astfel ca in sfarsit ne putem bucura de oferte noi pentru Kaufland Card, iar unii dintre clienti cel mai probabil le asteptau ci interes in momentul de fata.

Kaufland va elimina toate aceste oferte in data de 24 februarie, iar dupa aceea vor veni alte promotii foarte bune de care romanii se vor putea bucura daca au card digital.