Vodafone: Surpriza GROZAVA, Inca este GRATUIT pentru Clienti

Vodafone continua sa ofere o surpriza grozava pentru clientii sai din toata Romania, iata ce inca este oferit gratuit, si cum poate profita oricine.

Vodafone istorie

Vodafone, unul dintre cei ma imari operatori de telecomunicatii din toata Romania, iar pentru foarte multi dintre clientii sai a decis sa ofere gratuit un beneficiu de care acestia inca mai pot profita timp de o saptamana. Mai exact, la inceputul lunii cei de la Vodafone si-au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca au acces gratuit la canalele de televiziune HD Visat, Explore, Nature si History, iar acest lucru nu s-a schimbat inca.

Vodafone le permite clientilor sa vada gratuit canale de televiziune care in mod normal sunt disponibile doar ca si extraoptiuni pentru care trebuie platita lunar o suma de bani. Oferirea acestor canale in mod gratuit pentru clientii din toata Romania vine ca o veste extrem de buna pentru clientii celor de la Vodafone, iar asta pentru ca nu toti operatorii de telecomunicatii ofera in mod gratuti acces pentru asemenea canale de televiziune in acest moment.

Vodafone: Surpriza GROZAVA, Inca este GRATUIT pentru Clienti

Vodafone a organizat si diverse concursuri pentru canalele de televiziune pe care le-a lansat pentru clientii sai din toata Romania, insa in acest caz nu vorbim despre nimic altceva decat o gratuitate care continua. Desigur ca doar clientii celor de la Vodafone pot sa vada aceste canale de televiziune in mod gratuit pana la final de luna, inclusiv prin Vodafone TV, astfel ca va puteti bucura de ele fara sa platiti ceva, insa doar pentru o perioada limitata de timp.

Vodafone mai ofera si alte beneficii gratuite pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, si nu vorbim aici doar despre cei care au abonamente de televiziune, ci inclusiv despre cei care folosesc alte servicii. Campania de atragere de noi clienti pe care Vodafone a initiat-o cu ceva timp in urma continua acum, si vorbim despre multe beneficii grozave care sunt disponibile, dar care vor disparea foarte curand de la operatorul telecom.

Vodafone va mai oferi cu siguranta si alte gratuitati pentru abonatii sai din toata Romania, insa nu se stie deocamdata cand anume ar mai putea anunta promotii grozave de care sa ne bucuram.