DACIA Duster 3: Confirmarea unei GROZAVE Schimbari in Masini

DACIA Duster 3 are parte de confirmarea unei schimbari grozave care este pregatita pentru clientii din toata lumea, iata ce asteptau multi oameni.

DACIA Duster 3 modernizare

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care producatorul roman vrea sa o lanseze pentru clientii din toata lumea, iar conform celor mai recente informatii, avem o confirmare pentru o schimbare foarte serioasa. Mai exact, pentru DACIA Duster 3 urmeaza sa fie implementata una dintre cele mai importante schimbari pe care producatorul roman le-a pregatit pentru seriile sale de masini, actuale sau viitoare, si ea era asteptata de multa vreme.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie lansata intr-o versiune cu motorizare hibrida, acest lucru fiind cat se poate de sigur dupa ce presa din Franta a confirmat faptul ca noul inlocuitor pentru Logan MCV va avea o asemenea motorizare. Conform prezei franceze, aceasta masina va fi lansata de catre producatorul roman undeva pe la finalul acestui an, si daca in aceasta masina va ajunge o asemenea motorizare, atunci mai mult ca sigur va exista una si pentru DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3: Confirmarea unei GROZAVE Schimbari in Masini

DACIA Duster 3 este un nou model de SUV de la DACIA pentru care exista asteptari foarte mari, iar asta si din cauza faptului ca in momentul de fata producatorul are la vanzare un model vechi de foarte multi ani. Desigur ca pana cand DACIA Duster 3 va fi lansat, acest model nu va fi imbunatatit major, astfel ca vanzarile pentru el ar trebui sa scada constant, deci n-ar fi exclus ca lansarea noii generatii sa fie grabita de catre compania romaneasca.

DACIA Duster 3 ar putea deasemenea sa nu fie lansata intr-o versiune hibrid chiar din primul moment, ci la cateva luni, sau un an/doi dupa versiunea principala, dar e clar ca va exista si un asemenea model. Va fi foarte interesant de vazut cum anume va fi gandita motorizarea hibrid pentru DACIA Duster 3, iar asta pentru ca exista foarte multi clienti care sunt interesati de ceea ce se intampla cu masinile producatorului roman.

DACIA Duster 3 ar trebui sa aiba dezvaluite mai multe informatii cu privire la acest sistem in cursul urmatorilor ani, sau poate chiar in urmatoarele luni, asa ca trebuie sa avem rabdare sa vedem ce va fi dezvaluit.