LIDL Romania: Vestea URIASA, e GRATUIT pentru Toti Clientii

LIDL Romania are o veste uriasa pentru toti clientii sai din tara, iata ce ofera gratuit pentru milioane de romani chiar acum, si cum profiti.

LIDL Romania chef

LIDL Romania isi surprinde din nou in mod foarte pozitiv clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa le ofere in mod gratuit ceva de care ar trebui sa profite toti acum. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi in mod gratuit vouchere de cumparaturi daca aleg sa participe la concursul promotional pe care lantul de supermarket-uri il organizeaza acum.

LIDL Romania are de ceva vreme in desfasurare aceasta promotie sub denumirea Bucatar fara Scapare, iar in joc sunt puse 60 de vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, pentru clientii interesati. Fiecare voucher este impartit in 4 bucati care are valoare de 50 de LEI fiecare, astfel ca ele pot fi folosite segmentat in magazinele LIDL Romania de catre toti cei care sunt interesati sa profite de aceasta oferta speciala facuta de catre lantul de magazine.

LIDL Romania: Vestea URIASA, e GRATUIT pentru Toti Clientii

LIDL Romania are un mecanism destul de simplu pentru desfasurarea acestui concurs, dupa cum puteti vedea si in informarea de mai jos pe care lantul de supermarket-uri a emis-o, astfel ca puteti profita oricand de el. Vorbim despre o idee foarte simpla si foarte buna pe care LIDL Romania o pune in aplicare pentru toti clientii sai din Romania, si daca pana acum nu ati profitat de acesta promotie speciala, poate ca ar fi cazul sa o faceti acum.

LIDL Romania stie foarte bine cat de interesati sunt romanii sa primeasca gratuit vouchere de cumparaturi pentru magazinele sale, insa aceasta campanie promotionala se cam apropie de final. LIDL Romania a ajuns la episodul 12 al ei, astfel ca nu mai aveti chiar atat de multe oportunitati pentru a profita de ceea ce ofera lantul de supermarket-uri acum, si ar cam trebui sa va grabiti inainte ca oferta sa dispara in toralitate din magazin.

LIDL Romania mai are si alte promotii de acest gen in desfasurare, astfel ca trebuie doar sa fiti foarte atenti pentru a le descoperi, si a profita de toate cat inca aveti ocazia de a face acest lucru.