Raiffeisen Bank: ALERTA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

Raiffeisen Bank este in centrul unei foarte importante alerta de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii.

Raiffeisen Bank pretins

Raiffeisen Bank este in centrul unei alerte de ultima ora emisa pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o problema de care toata lumea trebuie sa stie pentru ca este extrem de seriosa. Mai exact, Raiffeisen Bank este una dintre bancile din Romania pentru care a fost emisa o alerta din cauza unei campanii masive de fraude care se desfasoara in tara noastra, si vizeaza mai multe banci mari, inclusiv cea despre care vorbim in acest moment.

Raiffeisen Bank are imaginea folosita in cadrul acestei campanii de tip phishing, hackerii folosind clone ale website-urilor bancii pentru a ii pacali pe oameni sa isi furnizeze datele personale. Clonele website-urilor bancilor, preucm cea pentru cel al Raiffeisen Bank, sunt finala a atacului de tip phishing, iar asta pentru ca totul incepe cu un email pe care clientul il primeste, si care pare sa vina direct de la banca, desi realitatea este complet diferita.

Raiffeisen Bank: ALERTA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

Raiffeisen Bank incearca sa ii avertizeze pe oameni sa se fereasca de atacurile de acest gen, insa hackerii compun email-uri foarte complexe, care par a fi reale, mai ales ca sunt scrise si fara greseli gramaticale. In cadrul mesajelor pe care oamenii le primesc, hackerii care isi aroga identitatea Raiffeisen Bank, sau a altor banci, le cer oamenilor sa-si actualizeze datele personale, sa descarce extrase de cont, sa confirme tranzactii, sa deblocheze conturi suspendate, sau sa reactiveze plata cu cardul.

Raiffeisen Bank si-a avertizat clientii in repetate randuri in legatura cu atacurile de acest gen, care s-au intensificat serios in perioada pandemiei de Coronavirus, ceea ce pana la urma nu e o surpriza prea mare. Inclusiv pe website-ul propriu cei de la Raiffeisen Bank au diverse mesaje prin care ii alerteaza pe clienti in legatura cu problemele foarte serioase, si v-am spus deasemenea in repetate randuri despre problemele care exista in Romania.

Raiffeisen Bank va continua cu siguranta sa isi atentioneze clientii din toata Romania in legatura cu situatia actuala, asa ca ramane de vazut ce anume se va intampla, si cum va fi toata lumea afectata de situatie.