BANCA Transilvania: Vestea SPECIALA, e GRATUIT pentru Romani

BANCA Transilvania are o veste speciala pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum putem profita chiar acum de tot.

BANCA Transilvania razboi

BANCA Transilvania a facut astazi un nou anunt important cu o veste speciala pentru romanii din toata tara, si este ceva despre care oricine ar trebui sa afle deoarece vorbim despre o noua gratuitate. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a mai vedea in mod gratuit un film prin intermediul platformei TIFF Unlimited, si a trecut ceva timp de cand banca le-a mai oferit romanilor asa ceva fara plata.

BANCA Transilvania le spune romanilor din toata tara ca pot vedea prin platforma TIFF Unlimited filmul „Femeie în război / Woman at War”, si totul timp de doar o singura zi, dupa cum spune banca. Puteti vedea si in mesajul de mai jos ca „Femeie în război / Woman at War” a decis sa le ofere romanilor din toata tara acces gratuit la acest film doar din ziua de 27 februarie, deci pentru numai 24 de ore, incepand cu ora 20:00 a acestei zile.

BANCA Transilvania: Vestea SPECIALA, e GRATUIT pentru Romani

BANCA Transilvania sustine de ceva vreme platforma TIFF Unlimited, si vorbim despre una in care romanii pot vedea filme foarte apreciate in baza unui abonament lunar, ca la orice alta platforma de streaming. Decizia privind lansarea platformei TIFF Unlimited a venit dupa ce in 2020 nu a putut fi organizat celebrul festival de la Cluj Napoca, iar cum BANCA Transilvania a fost un partener traditional al sau, iata ca acum sustine platforma.

BANCA Transilvania a mai oferit in trecut acces gratuit si la alte filme pentru clientii sai din toata Romania, asa ca acum vorbim din nou despre ceva special care este disponibil pentru noi. E interesant ca BANCA Transilvania ofera acces timp de 24 de ore de la ora 20:00, in loc sa o faca de la miezul noptii, dar asa se asigura de faptul ca oamenii pot sa vada filmele chiar atunci cand sunt acasa, si nu au altceva mai bun de facut decat asta.

BANCA Transilvania le ofera doar romanilor din tara posibilitatea de a vedea in mod gratuit acest film intre 27 si 28 februarie, asa ca daca locuiti in afara Romaniei, nu veti putea profita de platforma.