Orange: ULTIMELE ZILE in care Mai e GRATUIT pentru Clienti

Orange a intrat acum in ultimele zile in care mai ofera in mod gratuit un beneficiu urias pentru milioane de clienti din toata Romania, iata de ce poti profita.

Orange cerinta

Orange a intrat acum in ultimele zile in care mai ofera gratuit pentru toti clientii din Romania un beneficiu gratuit extrem de interesant despre care oricine ar trebui sa stie in momentul de fata. Mai exact, doar pana pe data de 28 februarie mai este activa o campanie in cadrul careia cei de la Orange ofera in mod gratuit o serie de premii cum putini sperau ca vor primi, dar iata ca se intampla si acest lucru pana la urma, si in aceasta pagina aveti toate detaliile.

Orange le cere clientilor din toata Romania sa se foloseasca de conturile din My Orange pentru a plati facturile abonamentelor, sau a reincarca cartelele prepay, iar asa sunt automat inscrisi cu sanse de castig. Orange ofera gratuit pentru clientii sai din toata Romania un telefon Samsung GALAXY S21, trei laptop-uri Huawei Matebook D14, plus 5 televizoare Smart de la TCL, un producator nu chiar atat de cunoscut, dar un televizor gratuit, e un televizor gratuit.

Orange: ULTIMELE ZILE in care Mai e GRATUIT pentru Clienti

Orange nu are alte cerinte de la clientii sai dincolo ca acestia sa isi plateasca facturile, sau sa reincarce cartele, online prin contul din My Orange, astfel ca aveti o munca foarte simpla cand vine vorba despre ceea ce trebuie facut. Orange stie foarte bine ca exista foarte multi romani care oricum fac aceste lucruri, asa ca foarte multa lume poate intra automat si rapid in cursa pentru a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite in momentul de fata de catre operator.

Orange a gandit tot concursul intr-un asemenea mod incat un numar cat mai mare de clienti sa poata participa pentru a putea castiga, asa ca de aceea exista o metoda atat de simpla de participare. Asta e cea mai buna veste dintre toate pentru clientii din Romania, si Orange stie foarte bine cat de importante sunt pentru toti romanii premiile de acest gen, mai ales ca vorbim si despre un Samsung GALAXY S21, care abia a fost lansat pe piata.

Orange mai desfasoara aceast concurs pentru doar inca 2 zile, astfel ca pe 1 martie el nu va mai fi disponibil, asa ca aveti putin timp la dispozitie pentru a castiga tot ceea ce este oferit.