GTA 6: Ce TREBUIE sa Stie Toti Fanii Jocului Despre LANSARE

GTA 6 distant

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri din intreaga lume in momentul de fata, compania Rockstar Games lucrand la el de cativa ani de zile, insa din pacate fara sa spuna pana acum cand anume intentioneaza sa il lanseze pentru utilizatorii din toata lumea.

GTA 6 urmeaza sa fie lansat cel mai devreme la inceputul anului 2022, din pacate, insa mai realista este lansarea din anul 2023, si asta pentru ca Rockstar Games inca nu e pregatita sa isi puna in distributie noul titlu pentru utilizatorii din toata lumea.

GTA 6 este un joc asteptat de sute de milioane de jucatori din intreaga lume, si asta se vede pe retelele de socializare, acolo unde toti spun ca asteapta cu nerabdare sa poata instala noul titlu, insa toate aceste sperante raman in continuare desarte, din pacate.

GTA 6 a fost in centrul multor zvonuri in 2020 cu privire la anuntul oficial in legatura cu lansarea sa, dar nimic nu s-a adeverit, si lucrurile continua in 2021, insa e improbabil ca anul acesta sa vedem macar un trailer, asta daca e adevarat ca Rockstar Games abia angajeaza oameni care sa-l faca.

GTA 6 este inca in dezvoltare, acest lucru e cat se poate de clar, iar marea intrebare este cand anume va fi lansat, pentru ca nimeni nu stie deocamdata in ce directie merg planurile companiei americane, dar poate ca pana la finalul anului 2021 vom afla ceva oficial in legatura cu jocul.