Raiffeisen Bank: SCHIMBARE de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank a anuntat in mod oficial o schimbare de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata cat de importanta este pentru noi.

Raiffeisen Bank metode

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai importante banci din Romania in momentul de fata, iar pentru ca are multi clienti in tara noastra, incearca in mod constant sa faca si schimbari bune pentru ei. Despre una dintre acestea vorbim astazi, si asta pentru ca Raiffeisen Bank a decis sa ii anunte pe clientii din toata tara ca pot alege cum sa autorizeze platile online facute cu cardurile pe care le detin in momentul de fata de la banca.

Raiffeisen Bank spune ca toti clientii sai din Romania au posibilitatea de a alege care dintre cele doua metode de autorizare a platilor online le folosesc pentru acest proces, fie securitate biometrica, fie parole. Prima metoda este cea care implica scanarea faciala, sau a amprentelor, pentru a autoriza platile, si aceasta are la baza sistemele pe care le cunoasteti foarte bine din telefoane, ele fiind folosite si de catre aplicatia bancii, fie ca aveti iPhone, sau Android.

Raiffeisen Bank: SCHIMBARE de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank ofera si o a doua metoda de autorizare, mai complexa, dar care este cel putin la fel de sigura precum autorizarea biometrica, deci puteti alege fix ceea ce doriti voi. Aceasta metoda presupune folosirea parolei unice a cardului vostru impreuna cu un cod primit prin SMS atunci cand vreti sa finalizati plata, astfel ca totul decurge intr-un mod similar cu ceea ce ati facut pana acum, exceptie fiind parola statica, care nu era ceruta pana acum.

Raiffeisen Bank a implementat aceste masuri de siguranta pentru ca ele sunt obligatorii la nivel european pentru toate bancile din Uniunea Europeana, deci si la altele din Romania s-a intamplat acelasi lucru. Vorbim despre o veste buna pentru cei care au carduri la Raiffeisen Bank deoarece toti isi pot securiza platile dincolo de ceea ce credeau ca este posibil pana acum, si asa putem sta linistiti ca nimeni nu ne va putea folosi banii din cont.

Raiffeisen Bank are mai multe informatii despre tot acest proces chiar pe website-ul sau, astfel ca puteti gasi acolo toate detaliile de care aveti nevoie pentru a va securiza platile.