WhatsApp: SECRETUL pentru Telefoane ce a ULUIT Utilizatorii

WhatsApp are un secret foarte mare in telefoane despre care nu stiu foarte multi dintre utilizatori, iata ce poti face acum, si cat de important este.

WhatsApp deschidere

WhatsApp are foarte multe secrete despre care majoritatea oamenilor habar nu au, insa unele dintre ele sunt extrem de utile in folosirea obisnuita a aplicatiei, iar astazi vorbim fix despre asa ceva. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat in aplicatia lor foarte multe functii utile, insa printre ele nu se numara si una care sa ne permita sa pornim o converstie cu noi insine, sau cel putin nu exista una care sa faciliteze foarte simplu efectuarea acestui lucru.

WhatsApp nu impiedica totusi oamenii sa creeze conversatii coar cu ei insisi, acest lucru fiind in totalitate posibil, iar toti cei care sunt interesati sa faca asta, au la dispozitie doua metode. Prima metoda implica adaugarea numarului vostru de telefon in lista de contacte, iar asa puteti initia in doar cateva secunde o conversatie prin WhatsApp cu voi insiva, simpla selectare a contactului fiind suficienta pentru a va trimite orice fel de mesaje, poze, etc.

WhatsApp: SECRETUL pentru Telefoane ce a ULUIT Utilizatorii

WhatsApp are si o alta metoda, aceasta implicand crearea unei adrese urla de tipul https://wa.me//40700000000, si veti inlocui tot ceea ce apare dupa cifra 4 cu numarul vostru de telefon. Introduceti aceasta adresa web in bara de adresa a browserului din telefonul vostru, iar la accesare va fi deschisa in mod automat o conversatie in WhatsApp cu voi insiva, si va veti putea trimite tot felul de mesaje si documente fara probleme, ceva ce multi nu stiau ca e posibil.

WhatsApp nu a implementat in mod nativ o functie de acest gen pentru ca, probabil s-a gandit ca ea nu ar fi utila pentru foarte multa lume, dar realitatea este ca nu e chiar asa. Foarte multi dintre utilizatori ar vrea sa aiba posibilitatea de a salva informatii undeva, si daca nu vor sa o faca intr-o aplicatie pentru notite, o pot face in WhatsApp, acolo unde isi pot trimite nu doar mesaje, ci si poze, clipuri video, etc, care pot fi sterse din telefoane, si raman ascunse acolo.

WhatsApp nu va implementa prea curand vreo optiune pentru a ne trimite mesaje singuri, astfel ca metodele de mai sus sunt singurele prin care puteti face acest lucru, daca vreti asta.