Carrefour: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Clienti

Carrefour a luat o decizie foarte importanta pentru milioane de clienti din toata Romania, si ar fi bine sa profiti chiar acum de tot ceea ce e disponibil.

Carrefour extra reducere

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, cu milioane de clienti care ii trec pragul locatiilor in cursul fiecarui an. Vorbim despre hypermarket-uri foarte mari, cu foarte multe produse pe care clientii le pot cumpara, iar in perioada urmatoare cei de la Carrefour au pentru toti romanii o serie de oferte speciale de care oricine poate profita cat timp ele inca mai sunt disponibile acum.

Carrefour are pentru clientii din toata Romania reduceri la televizoare pentru care sunt oferite inclusiv vouchere de pana la 500 de LEI, si exista o gama diversificata de produse de care poti profita. Nu toate televizoarele pe care cei de la Carrefour le vand in momentul de fata au reduceri foarte mari, sau chiar reduceri, insa voucherele de pana la 500 de LEI sunt oferite pentru aproape toate televizoarele pe care la pot cumpara clientii din locatiile din toata tara.

Carrefour: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Clienti

Carrefour extra reducere voucher

Carrefour are aceste vouchere de pana la 500 de LEI oferite pentru televizoarele LG, in timp ce pentru alte modele de televizoare sunt oferite vouchere de pana la 400 de LEI. Aceste vouchere sunt disponibile pentru a cumpara produse din toate magazinele sale din Romania, astfel ca nu veti primi bani inapoi, ci doar cupoane pe care le puteti folosi la cumparaturile voastre viitoare din oricare dintre hypermarket-urile din tara noastra in 2021.

Carrefour ofera voucherele de pana la 500 de LEI pentru televizoare doar daca ele sunt cumparate din cadrul magazinului online pe care compania il are in Romania, deci daca mergeti intr-un hypermarket nu beneficiati de ceva. Asta nu e tocmai vreo surpriza pentru ca de ceva vreme Carrefour incearca sa isi promoveze serios magazinul online din Romania, si oferirea acestor vouchere peste reducerile care sunt disponibile e ceva menit sa atraga noi clienti pentru el.

Carrefour are aceasta promotie disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp, sa ca daca nu profitati chiar acum de ea, e foarte posibil sa nu mai aveti ocazia de a face acest lucru in viitor.