DACIA Logan 3: Surpriza SPECIALA la care NU Sperau Clientii

DACIA Logan 3 are parte de o surpriza speciala la care nu sperau, si nici nu se asteptau, clientii din toata Romania si Europa, iata ce este oferit.

DACIA Logan 3 rechin

DACIA Logan 3 a fost lansata de catre cei de la DACIA la finalul anului trecut, si vorbim despre extrem de multe noutati care au fost oferite de catre compania romaneasca pentru toti clientii sai din toata tara. DACIA Logan 3 a adus pentru seria de masini cea mai mare schimbare din istoria sa, iar romanii au fost impresionati de ceea ce a anuntat producatorul roman, acest lucru vazandu-se in interesul foarte mare aratat vis-a-vis de noile masini.

DACIA Logan 3 vine cu multe schimbari, dar si multe optiuni de personalizare pentru cei care vor sa cumpere noile modele de masini, si asta e o veste grozava, mai ales ca exista cateva surprize complet neasteptate. Prima dintre ele este posibilitatea de a monta o antena tip inotatoare de rechin, precum au cei de la BMW, de exemplu, si aceasta schimbare pentru DACIA Logan 3 vine ca o surpriza pentru ca ea nu a fost zvonita pana in momentul de fata de cineva.

DACIA Logan 3: Surpriza SPECIALA la care NU Sperau Clientii

DACIA Logan 3 este deasemenea oferita cu posibilitatea de a fi aplicate stickere personalizate per caroseria sa chiar din fabrica, o alta schimbare foarte interesanta pe care nimeni nu se gandea ca o va avea oferita. Puteti vedea in scurtul clip video de mai jos cum pot fi aplicate aceste stickere peste caroseria DACIA Logan 3 daca sunteti cu adevarat interesati de asa ceva, insa desigur ca mai exista si alte modele de care se vor putea bucura clientii romani.

DACIA Logan 3 are toate aceste optiuni disponibile pentru clienti chiar din momentul in care se face configurarea masinilor pe care clientii vor sa le cumpere de la producatorul roman. Vorbim despre optiuni care pana in momentul de fata nu au fost oferite de catre producatorul roman pentru clientii care i-au cumparat modelele anterioare de masini, astfel ca in cazul DACIA Logan 3 vorbim despre ceva special care este oferit pentru toata lumea.

DACIA Logan 3 poate fi comandata chiar acum de catre oricine, si daca vreti, puteti chiar sa faceti un test drive cu modelele care sunt deja in reprezentantele din toata Romania.