Kaufland: Anunt SURPRIZA, ce NU STIAI ca Exista in Magazine

Kaufland are un anunt surpriza pentru clientii din toata Romania, iata ce nu stiai ca exista in magazine, si de ce poti profita chiar acum in ele.

Kaufland este una dintre cele mai mari retele de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, cu cate un magazin in cam fiecare oras important din tara, si o retea in plina expansiune acum. Cei de la Kaufland incearca in mod constant sa isi extinda reteaua pentru a le oferi clientilor cele mai bune produse chiar in orasul lor, insa separat de acestea, exista si alte beneficii de care se pot bucura clientii din toata Romania, si nu trebuie sa le treceti cu vederea.

Kaufland a anuntat cu nu foarte mult timp in urma o noua facilitate care este disponibila in cadrul magazinelor sale din tara, mai exact posibilitatea de a preda monedele adunate de-a lungul timpului in schimbul unui voucher. Cei de la Kaufland au o serie de aparate automate pe care le ofera pentru clientii care vor sa scape rapid de monedele pe care le-au colectat, si puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata unul dintre aceste aparate speciale pe care le are.

Kaufland: Anunt SURPRIZA, ce NU STIAI ca Exista in Magazine

Kaufland le permite clientilor sa aduca acolo orice fel de monede ar avea, si de care vor sa scape, ele fiind transformate in vouchere de cumparaturi care pot fi folosite in oricare dintre locatiile sale. Aparatele de acest gen sunt amplasate chiar la intrarea in magazinele Kaufland, ele emitand o chitanta in baza monedelor care sunt predate de catre clienti, voucherele putand fi preluate de la biroul de informatii care exista tot la intrarea in hypermarket-uri.

Kaufland este primul mare lant de hypermarket-uri care are aparate de acest gen disponibile pentru toti clientii sai din Romania, si daca aveti monede de care nu stiti cum sa scapati, le puteti preda acolo. Ideea celor de la Kaufland este una excelenta pentru ca le ofera romanilor posibilitatea de a scapa de monede pe care in mod normal nu le-ar putea preda decat la banca intr-o cantitate mai mare, dar macar acolo primesc bani pentru ele.

Kaufland are pe website-ul sau si o lista cu locatiile in care acest gen de aparate sunt disponibile, asa ca puteti sa va orientati in functie de locatia in care vreti sa scapati de monede.