Raed Arafat: Anunt privind revenirea la normalitate in Romania

Raed Arafat revenire normalitate romania

Raed Arafat, seful DSU, a facut un anunt foarte important cu privire la revenirea la normalitate in Romania, ceva ce foarte multa lume asteapta cu nerabdare de foarte multe luni de zile, si vom ajunge cu siguranta in acel punct, asa cum ne dorim.

Raed Arafat spune ca e necesara indeplinirea a doua conditii pentru a putea reveni la normalitate cu totii, mai exact continuarea procesului de vaccinare in masain Romania, insa si respectarea masurilor de protectie impotriva Coronavirus pana cand numarul zilnic de cazuri va scadea suficient.

“Avem și necunoscute: ce tulpini noi mai apar… Până acum, totul este ok, sub control. Poate că va trebui să fie făcute anumite modificări la vaccin, poate mai trebuie făcute rapeluri. Acum oamenii de știință și de cercetare lucrează.

Eu cred, către sfârșitul anului am putea să ajungem la o situație mult mai bună decât a fost până acum, cu condiția celor două traiectorii: vaccinarea să continue și măsurile de protecție să continue până la momentul la care considerăm că suntem în siguranță să începem să relaxăm din aceste măsuri. a spus Raed Arafat la TVR.”