WhatsApp: Schimbarea IMPORTANTA la care NU mai SPERA Oamenii

WhatsApp inca nu are lansata o schimbare pe care foarte multi oameni o asteapta de si ma imulta vreme, si la care multi nu mai spera in acest moment.

whatsapp nelansat

WhatsApp a avut acum aproximativ 2 ani de zile dezvaluita o foarte importanta schimbare pentru oamenii din toata lumea, una care a fost ceruta cu destul timp inainte, dar care nu a mai ajuns pentru noi, din pacate. Vorbim despre aplicatia pentru iPad pe care atat de multi utilizatori ai platformei WhatsApp o asteapta de prin anul 2019, dar care nu a venit, si are sanse mici sa mai vina pentru ca strategia companiei e cu totul alta decat credeam noi.

WhatsApp nu va lansa prea curand o aplicatie pentru iPad, sau alte tablete, iar asta pentru ca acum compania se concentreaza pe cu totul altceva, oferirea posibilitatii de logare a aceluiasi cont in mai multe dispozitive. Telefoane, calculatoare, sau browsere web, toate vor permite logarea in acelasi cont al WhatsApp in cativa pasi foarte simpli, iar asta desi in momentul de fata asa ceva este imposibil, dar schimbarea este in dezvoltare de foarte multa vreme.

WhatsApp: Schimbarea IMPORTANTA la care NU mai SPERA Oamenii

WhatsApp le permite deja oamenilor cu tablete sa se logheze in WhatsApp Web pentru a purta conversatii cu oricine folosind acelasi cont de pe telefon, iar lucrurile nu se vor schimba prea curand. E improbabil ca vreo aplicatie pentru tablete sa fie lansata atat timp cat versiunea web a WhatsApp este disponibila, dar exista aplicatii pentru PC-uri care faciliteaza totusi utilizarea si de pe calculatoare, insa deocamdata doar folosint versiunea web a aplicatiei.

WhatsApp va lansa, cel mai probabil, acest sistem nou inainte de data de 15 mai, pana cand ar trebui sa fie acceptati noii termeni si conditii de folosire ai platformei de catre utilizatorii din toata lumea. WhatsApp va dori sa le ofere oamenilor motive in plus sa nu paraseasca platforma sa, iar acest sistem va fi unul extrem de convingator, daca va fi realizat atat de bine precum spera toata lumea in momentul de fata, desi totul e foarte dificil.

WhatsApp va oferi mai multe detalii cu privire la acest sistem in momentul in care el va fi suficient de bune pregatit pentru a fi anuntat, indiferent cat va trebui sa mai asteptam pana cand se va intampla asta.