Samsung GALAXY S22: Premiera ULUITOARE Crezuta IMPOSIBILA

Samsung GALAXY S22 va fi lansat cu o premiera uluitoare care a fost crezuta imposibila de catre toata lumea, iata ce va fi oferit pentru noi.

Samsung GALAXY S22 megapixeli

Samsung GALAXY S22 va avea parte de o premiera uluitoare care era crezuta imposibila de catre toti cei care folosesc telefoane mobile, insa cei de la Samsung sunt capabili sa aduca pe piata salturi tehnologice impresionante. Mai exact, se pare ca pentru Samsung GALAXY S22 este pregatita o schimbare radicala de care ar trebui sa se bucure toata lumea, una pe care nici Huawei, si nici Apple, nu se gandesc sa o ofere deocamdata in telefoane.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa vina cu o camera care are rezolutia de 200 de megapixei, si dimensiune pixel de 0.64μm, totul fiind dezvaluit de catre un cunoscut leaker de informatii despre produsele coreenilor. Dupa cum puteti vedea, acest senzor de imagine va fi lansat in T2 2021, adica intre aprilie si iulie, iar primele telefoane care-l vor avea vor fi ale partenerilor Samsung, astfel incat el sa poata fi testat inainte de a fi integrat in Samsung GALAXY S22.

Samsung GALAXY S22: Premiera ULUITOARE Crezuta IMPOSIBILA

Samsung GALAXY S22 va avea, spun eu, mai mult ca sigur integrat acest nou senzor de imagine de 200 de megapixeli pentru ca actualul de 100 de megapixeli a fost un real succes cand a fost lansat. El va implini 2 ani in 2022, iar dorinta Samsung de a oferi ceva nou va duce mai mult ca siguranta la implementarea unui senzor de 200 de megapixeli pentru Samsung GALAXY S22, ceea ce pana la urma nu ar fi o idee chiar atat de rea.

Samsung GALAXY S22 nu va veni doar cu o camera mult mai buna, ci va avea deasemenea si multe alte imbunatatiri importante, in principal pentru procesor, placa video, sau memorie RAM. Samsung GALAXY S22 va avea si o baterie de capacitate mai mare, plus un ecran cu tehnologii de ultima ora, astfel ca per total vorbim despre un upgrade impresionant pentru viitoarea serie de telefoane la care lucreaza compania Samsung in acest moment.

Samsung GALAXY S22 va fi lansat in prima parte a anului viitor, fara a se cunoaste deocamdata vreo data, dar se speculeaza ca totul urmeaza sa se intample in luna ianuarie a anului 2022.