DIGI Romania: IMPORTANTA Decizie pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania a luat si anuntat o foarte importanta decizie pentru clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii, si cum este afectat de ea.

digi romania combinare

DIGI Romania a luat si anuntat o decizie foarte importanta pentru milioane de romani din toata tara, una despre care toata lumea trebuie sa stie pentru ca vine ca o veste grozava acum. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa accelereze digitalizarea platformelor sale online din Romania, astfel ca incepand de saptamana trecuta toti clientii din Romania se pot loga in platforma sa DIGI Online folosindu-si doar contul cu care se logheaza in contul de client.

DIGI Romania vrea sa simplifice accesul oamenilor la utilizarea DIGI Online, asa ca de aceea a decis sa le permita clientilor sa se logheze atat de usor in cadrul platformei de streaming video la cerere. Vestea in sine este una extrem de buna, iar asta pentru ca nu mai trebuie sa ne facem un cont separat din contul de client din cadrul website-ului celor de la DIGI Romania, asa cum se intampla pana cand a fost luata aceasta decizie foarte importanta pentru clienti.

DIGI Romania: IMPORTANTA Decizie pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania a luat practic o decizie pe care foarte multa lume se astepta sa o vada de foarte multa vreme, iar asta pentru ca si ceilalti operatori au facut lucruri siminare cu platformele lor de streaming video la cerere. Ideea in sine este una foarte buna pentru ca oamenii nu trebuie sa tina minte mai multe username-uri si mai multe parole, DIGI Romania alegand intr-un final sa mearga pe calea cea mai simpla pentru clientii din tara care folosesc DIGI Online.

DIGI Romania a mai facut si o serie de alte schimbari foarte importante pentru clientii din toata tara, astfel incat sa ii ajute sa se bucure mai usor de facilitatile pe care le ofera website-ul sau. Desigur ca toate acestea sunt detaliate de catre cei de la DIGI Romaniain cadrul website-ului propriu, acolo unde vorbesc in integralitate despre toate aceste schimbari foarte bune, dar care vin totusi mult mai tarziu decat si-ar fi dorit foarte multa lume.

DIGI Romania mai pregateste si alte schimbari importante in viitor, chiar si pentru experienta de utilizare a serviciilor sale online, asa ca trebuie doar sa fim atenti la ceea ce face.