Raiffeisen Bank: Anunt SPECIAL pentru Romanii din TOATA Tara

Raiffeisen Bank a facut un anunt special pentru romanii din toata tara, unul despre care ar trebui sa stie toata lumea, iata ce spune banca acum.

Raiffeisen Bank martisor

Raiffeisen Bank are un anunt special pentru toti romanii din tara, si ar fi bine sa stiti despre ceea ce este vorba pentru ca s-ar putea sa fiti in mod direct vizati de ceea ce spune banca acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere romanilor din toata tara sa primeasca gratuit bani daca aleg sa isi faca un card de cumparaturi pana in data 8 martie, si sa faca pana pe 31 martie cumparaturi folosind acel card, indiferent de un le fac.

Raiffeisen Bank a luat aceasta decizie in mod surprinzator pentru romanii din tara, iar asta in conditiile in care a avut pana la 1 martie o alta promotie, care se pare ca e valabila inclusiv acum. Raiffeisen Bank a lansat aceasta promotie pentru a atrage mai multi romani la cardurile sale de cumparaturi, iar banii sunt oferiti la o anumita perioada de timp dupa ce faceti cumparaturile folosindu-va noul card, asa ca nu se va intampla totul imediat.

Raiffeisen Bank: Anunt SPECIAL pentru Romanii din TOATA Tara

Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor pentru a primi gratuit bani, asa ca tot ceea ce vedem acum nu este vreo surpriza, fiind oferit si in trecut de catre alte banci, sau de aceasta, pentru romani. Pentru a va face un card bancar de acest gen la Raiffeisen Bank, va trebui sa mergeti intr-una dintre agetiile sale, si desigur sa asteptati pana cand acesta va fi emis si livrat, dar in mod teoretic perioada nu ar trebui sa fie lunga.

Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de mare este interesul oamenilor vis-a-vis de ofertele de acest gen, si nu se stie deocamdata daca dupa data de 8 martie va fi prelungita iar promotia, dar n-ar strica daca s-ar face asta. Raiffeisen Bank nu a spus cate carduri noi de acest gen a facut pentru romanii din toata tara, dar daca a decis sa prelungeasca aceasta promotie, e destul de clar ca vrea sa adune si mai multi romani care sa le foloseasca.

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, iar mai multe detalii cu privire la cardurile sale gasiti in cadrul website-ului sau acum.