BRD Romania: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Romani

BRD Romania are un anunt de ultima ora cu care ii atentioneaza pe clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu el.

BRD Romania validare

BRD Romania a emis cu doar cateva zeci de minute in urma un anunt de utlima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata ROmania, si este vorba despre o atentionare pe care toata lumea trebuie sa o asculte. Mai exact, cei de la BRD Romania ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca in aceasta seara, incepand cu ora 22:30, urmeaza sa fie initiata o noua operatiune de efectuare a unor lucrari de mentenanta pentru infrastructura sa.

BRD Romania nu este la prima initiativa de acest gen pentru clientii din Romania, cea mai recenta dintre ele fiind desfasurata in luna februarie, iar in urma sa au existat diverse alte probleme. Acum cei de la BRD Romania spun ca operatiunea va dura aproximativ 3 ore si jumatate, intre zilele de 3 si 4 martie, iar in aceasta perioada clientii ar putea avea probleme in a ii folosi serviciile bancare pe care le ofera in toata tar, deci trebuie sa fiti atenti.

BRD Romania: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Romani

BRD Romania spune ca intre aceste ore nu va putea fi valitata plata online pentru cumparaturile facute de catre clientil, si nu se vor putea inscrie carduri prin intermediul Apple Pay. Din fericire, se pare ca alte sisteme ale celor de la BRD Romania nu ar urma sa fie afectate de aceasta situatie, asa ca ar trebui sa puteti face in continuare plati la POS-uri si ar trebui sa puteti retrage bani de la bancomate, aceasta fiind vestea cea mai buna pentru clienti.

BRD Romania spune ca aceasta operatiune va dura 3 ore si jumatate, asa ca nu aveti altceva de facut decat sa aveti rabdare pana caind totul se va termina, si veti putea folosi din nou serviciile. Cei de la BRD Romania incearca mai mult ca sigur sa rezolve totul fara probleme, insa nu e exclus ca dupa finalizarea tuturor procedurilor sa existe unele pe care clientii sa le resimta, asa cum s-a intamplat si in cazul procedurii anterioare din februarie.

BRD Romania va mai oferi alte informatii pe masura ce procedura de rezolvare a problemelor se va desfasura, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa ajunga la final.