ING Bank: Mesaj IMPORTANT pentru Clientii din TOATA Romania

ING Bank a emis un mesaj foarte important pentru clientii din toata Romania, iata ce transmite banca, si ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu el.

ING Bank intrebari

ING Bank a emis un nou mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor pentru ca este vorba despre o masura foarte buna. Mai exact, cei de la ING Bank au decis sa detalieze in cadrul aplicatiei proprii Homebank raspunsuri la cele mai frecvente intrebari pe care clientii sai le au in legatura cu banii pe care-i depun la banca pentru orice fel de nevoi pe care le au.

ING Bank vorbeste in cadrul acele sectiuni despre cele mai des intalnite intrebari care vin de la clienti cu privire la banii pe care-i au la banca, si ofera o serie de raspunsuri care sa ii ajute pe oameni sa se lamureasca in legatura cu ele. ING Bank a creat aceasta sectiune special pentru a mai elibera agentiile si centrele de ajutor telefonic de oamenii care suna si cauta raspunsuri simple la intrebari, ele putand fi oferite usor prin aplicatia Homebank.

ING Bank: Mesaj IMPORTANT pentru Clientii din TOATA Romania

ING Bank spune ca a regandint sectiunea “Am o Intrebare” din cadrul aplicatiei Homebank pentru ca aceasta sa fie mai usor de folosit, si sa aiba mai multe informatii disponibile intr-un format mai usor de accesat. Ideea celor de la ING Bank cu privire la toata aceasta situatie este de a ii ajuta pe oameni, lucru pe care l-am vazut inclusiv de la alte banci din Romania, si care s-a dovedit a fi de foarte mare ajutor pentru multi romani in relatia cu bancile.

ING Bank stie foarte bine cat de importante sunt aceste tipuri de sectiuni, si cel mai probabil va incerca sa completeze lista de intrebari cu altele care inca nu au raspuns acolo, dar care sunt puse. Desigur ca daca nu gasiti acolo un raspuns pentru vreo intrebare, puteti contacta reprezentantii ING Bank pentru a primi ajutorul de care aveti nevoie, asa ca nu ezitati sa faceti acest lucru in ciuda disponibilitatii aceste sectiuni speciale in aplicatie.

ING Bank a actualizat recent aplicatia Homebank pentru a implementa mai multe schimbari importante si utile, iar acest proces va continua in lunile urmatoare pentru a ni se aduce si mai multe functii.