LIDL Romania: SURPRIZA de ULTIMA ORA, este GRATUIT Romanilor

LIDL Romania a anuntat o noua surpriza de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, iata ce este disponibil gratuit, si cum profiti.

LIDL Romania bmw

LIDL Romania are o surpriza de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, si vorbim despre o veste grozava care ar trebui sa ajunga la ochii si urechile tuturor celor care isi fac cumparaturile in supermarket-urile sale. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat ca saptamana viitoare vor avea o serie de produse gratuite pe care le vor oferi pentru clientii din toata tara, si vorbim despre ceva oferit special pentru clientii care folosesc LIDL Plus.

LIDL Romania prezinta mai jos o noua revista cu produse care vor beneficia de reduceri incepand de saptamana viitoare in toate magazinele sale, si impreuna cu ele vin gratuitatile care vor fi disponibile. LIDL Romania spune ca reducerile pe care le-a pregatit vor fi pentru toate gusturile, astfel ca exista articole pentru gradinarit, pescuit, ingrijire si infrumusetare, deci oricine va putea cumpara fix ceea ce isi doreste din supermarket-uri.

LIDL Romania: SURPRIZA de ULTIMA ORA, este GRATUIT Romanilor

LIDL Romania ofera gratuit ceva ce poate ca putini romani sperau ca vor putea primi, mai exact un BMW Seria 1, 5 telefoane iPhone 12 Pro si 10 biciclete electrice HIMO 220. Masina este, desigur, cel mai important premiu pe care cei de la LIDL Romania il ofera pentru clientii din toata tara, si asta vine ca o veste grozava pentru cei care isi cumpara zilnic produse din toate locatiile sale, asa ca nu ar trebui sa ratati sansa de a cumpara ce va intereseaza.

LIDL Romania le cere totusi oamenilor sa aiba aplicatia LIDL Plus activa pentru a putea intra in aceasta promotie si a avea sansa de a fi alesi pentru a primi gratuit oricare dintre aceste premii. Mai mult decat atat, cei de la LIDL Romania le cer romanilor din toata tara sa si faca cumparaturi de minim 50 de LEI din magazinele sale incepand cu data de 8 martie, si sa foloseasca cardul LIDL Plus la casa pentru a fi inscrisi in promotie.

LIDL Romania defasoara aceasta campanie promotionala pana in data de 4 aprilie, asa ca aveti suficient timp la dispozitie pentru a va face cumparaturile si a va asigura de faptul ca veti primi ceea ce doriti.