WhatsApp: OFICIAL, Functia LANSATA Astazi pentru TOATA Lumea

WhatsApp a anuntat in mod oficial lansarea unei noi functii importante pentru utilizatorii din toata lumea, iata schimbare majora aduce ea acum.

WhatsApp calculatoare

WhatsApp a anuntat in mod oficial astazi lansarea unei noi functii foarte importante pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim desigur despre o surpriza foarte buna, pentru ca nimeni nu stia cand ea va aparea. Vorbim despre o functie care a fost descoperita ca fiind in dezvoltare la WhatsApp de ceva vreme, si care este intr-un final lansata in mod oficial pentru utilizatorii sai din toata lumea, ea putand fi folosita totusi doar de unii dintre ei deocamdata.

WhatsApp a lansat pentru aplicatia pentru calculatoare o noua functie care cripteaza apelurile audio si video facute de catre utilizatori prin intermediul acesteia, deci pana acum ele nu erau protejate. WhatsApp a imbunatatit semnificativ anul trecut aceasta aplicatie prin implementarea unei functionalitati care a permis afisarea fluxului video atat in format landscape, cat si in format portret, deci totul putea fi vazut oricum de catre oameni.

WhatsApp: OFICIAL, Functia LANSATA Astazi pentru TOATA Lumea

WhatsApp a extins acum functionalitatea prin criptarea apelurilor audio si video pentru utilizatorii din toata lumea, astfel ca oricine e interesat sa le faca, se poate descurca mult mai usor cu ele. Functionalitatea va asigura de faptul ca nimeni n-ar trebui sa va poata intercepta conversatiile pe care le faceti prin WhatsApp, astfel ca n-ar trebui sa mai existe discutii cu privire la securitatea din jurul acestui tip de apeluri facute de catre utilizatori.

“Apelurile vocale și video de pe WhatsApp sunt criptate de la un capăt la altul, astfel încât WhatsApp nu le poate auzi sau vedea, indiferent dacă apelați de pe telefon sau de pe computer. Începem cu apeluri unu-la-unu pe aplicația desktop WhatsApp, astfel încât să ne asigurăm că vă putem oferi o experiență fiabilă și de înaltă calitate. Vom extinde această funcție pentru a include apeluri vocale și video de grup în viitor.”

WhatsApp nu ofera deocamdata criptare si pentru apelurile video, sau voce, facute in cadrul grupurilor de conversatii, deci acest upgrade va mai trebui sa astepte, desi nimeni nu stie clar cam cat. Era important ca WhatsApp sa implementeze si pentru aceste apeluri criptare pentru ca in aceasta perioada inca exista foarte multi oameni care fac apeluri de acest gen, insa se pare ca e mai dificil de implementat aceasta functionalitate pentru grupuri in raport cu apelurile obisnuite.

WhatsApp distribuie gratuit aplicatia sa pentru Windows si Mac, si o puteti descarca fie din magazinele oficiale pentru sistemele de operare, fie direct de pe website-ul companiei americane.