Orange: Vestea SURPRIZA, este GRATUIT Pentru Clientii Romani

Orange are o veste surpriza pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru clientii interesati sa profite de tot.

Orange soundbar

Orange isi surprinde din nou clientii din toata Romania cu o veste surpriza, iar asta pentru ca vorbim despre o noua gratuitate pe care o ofera operatorul de telecomunicatii pentru clientii sai din toata tara acum. Cei de la Orange au decis, cu detalii in aceasta pagina, ca pentru clientii din toata Romania ar trebui sa ofere ceva special daca ei decid sa urmareasaca postul de televiziune Viasat Nature pana pe data de 26 martie, mai exact trei soundbar-uri Yamaha, perfect pentru o camera de zi.

Orange a tot avut in ultimele luni o varietate de cadouri oferite pentru clientii sai din toata Romania care au decis sa-i urmareasca posturile de televiziune, fie ca au facut-o prin Orange TV Go, sau televizoarele proprii. Acest concurs este limitat la Orange TV Go in momentul de fata, deci doar ei care urmaresc Viasat Nature prin intermediul acestei platforme au sansa de a primi gratuit de la Orange trei soundbar-uri de la Yamaha in cursul urmatoarelor saptamani.

Orange: Vestea SURPRIZA, este GRATUIT Pentru Clientii Romani

Orange are si o pagina dedicata in care vorbeste despre aceasta promotie speciala pe care a gandit-o pentru clientii sai din Romania, deci daca intrati acolo, veti afla toate informatiile importante despre care ar trebui sa stiti. Vorbim despre aceasta promotie, dar si altele care mai sunt disponibile in momentul de fata pentru toata lumea, deci veti avea de unde sa alegeti ce veti avea sansa de a castiga in daca respectati regulamentul fiecarei promotii.

Orange stie ca exista foarte mare interes in Romania pentru promotii de acest gen, astfel ca mai mult ca sigur vom vedea si altele foarte similare in urmatoarea perioada pentru a se promova si alte cadouri. Orange incearca sa ii ajute pe romani sa castige premii foarte bune daca se uita la unele dintre canalele pe care operatorul le promoveaza, asa ca nu strica sa va incercati sansa de a primi gratuit unul dintre aceste soundbar-uri pe Yamaha oferite.

Orange desfasoara acest concurs pentru inca peste 20 de zile, asa ca aveti suficiente sanse de a va inscrie pentru a castiga un premiu cum poate nu credeati ca veti vedea prea curand.