DIGI Romania: De Acum e GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania si-a anuntat milioanele de clienti din toata Romania ce ofera gratuit de acum, iata cum poti beneficia de aceasta surpriza grozava.

DIGI Romania administrare

DIGI Romania are pentru milioane de clienti din toata Romania oferit gratuit ceva ce mai niciunul nu credea ca ar putea primi de la operatorul de telecomunicatii, insa iata ca se intampla si acest lucru. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa le permita clientilor din toata Romania sa isi administreze direct din website-ul sau o functie foarte importanta pe care o au routerele Wi-Fi luate impreuna cu serviciile de internet fix in tara noastra.

DIGI Romania spune ca multumita imbunatatirilor pe care le-a implementat pentru sectiunea dedicata clientilor in cadrul website-ului sau, romaniipot de acum sa isi administreze parolele pentru routerele Wi-Fi pe care le au. Vorbim doar despre modelele pe care DIGI Romania le ofera impreuna cu abonametenele de internet fix contra unei taxe lunare, nu si despre cele pe care oamenii le cumpara separat, si le instaleaza in propriile case pentru folosire.

DIGI Romania: De Acum e GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania spune ca prin intermediul interfetei website-ului sau online, clientii din toata tara pot doar sa schimbe numele retelei Wi-Fi pe care o folosesc, dar si parola acesteia, insa nimic altceva. Asta e posibil multumita modului de administrare al acestor routere Wi-Fi, care permite inclusiv controlul de la distanta pentru aceste functii, iar DIGI Romania ofera fix ceea ce ar putea avea nevoie majoritatea oamenilor care ii folosesc serviciile de internet fix.

DIGI Romania nu a oferit pana acum vreun serviciu de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar cum foarte multi nu stiu cum sa administreze un router, ea e una binevenita. Oamenii pot sa schimbe foarte simplu reteaua Wi-Fi folosita, dar si parola, in cazul in care cred ca ea ar fi accesata de catre altcineva, iar asa DIGI Romania scapa de apeluri de la oameni care suna sa intrebe cum pot face asta pentru routerele luate cu abonamentele de internet.

DIGI Romania ofera aceasta functionalitate pentru toti clientii sai din toata tara, astfel ca oricine are un router de la operator poate doar sa isi faca un cont in website-ul sau pentru a folosi tot.