ING Bank: TOTI Clientii AVERTIZATI Privind un PERICOL Serios

ING Bank are un avertisment extrem de serios privind un pericol foarte mare la care sunt supusi toti clientii romani, iata ce trebuie sa stii acum.

ING Bank social

ING Bank a emis pentru toti clientii sai din toata Romania un avertisment extrem de important cu privire la un pericol foarte serios in legatura cu care trebuie sa se protejeze acum. Vorbim despre un tip de atac despre care se tot vorbeste in toata lumea, dar desfasurat usor diferit, cei de la ING Bank prezentandu-l cu denumirea de vishing, ceva ce pune in pericol toti oamenii care au carduri bancare, atat din Romania, cat si din alte zone de pe glob.

ING Bank vorbeste despre vishing ca o problema foarte serioasa pentru cei care sunt pacaliti sa isi cedeze datele personale catre persoane necunoscute, iar in aceste situatii ei pot ajunge sa aiba banii furati. ING Bank prezinta vishing-ul ca un atac in cadrul caruia o persoana primeste instructiuni pentru a instala anumite programe in calculatorul, sau telefonul sau, ori pentru a accesa anumite pagini de internet care sunt malitioase, si care desigur ca il pun in pericol.

ING Bank: TOTI Clientii AVERTIZATI Privind un PERICOL Serios

ING Bank spune ca vishing-ul are drept scop furtul de date confidentiale pentru sisteme de online banking, inclusiv coduri de activare pentru acces, numarul cardului bancar, codul CVV2, PIN-ul, etc. Atacatorii care stau in spatele acestor fraude se folosesc, conform celor de la ING Bank, de tehnigi de inginerie sociala, si inventeaza diverse scenarii pentru a influenta victimele sa le dezvaluie datele lor personale, astfel incat ei sa le poata fura banii.

ING Bank spune, asa cum a mai facut si in ultimele luni, ca nu ar trebui vreodata sa ne dezvaluim datele personale unor persoane necunoscute, indiferent cum ne contacteaza ele. ING Bank spune deasemenea ca ar trebui sa nu instalam aplicatii din alte magazine decat cele oficiale, in special de la persoane necunoscute, si sa nu oferim altor persoane acces la telefoanele, sau calculatoarele noastre, pentru ca ne-ar putea fura datele.

ING Bank stie foarte bine cat de serioase pot fi atacurile de acest gen, si incearca sa ii protejeze pe clientii sai din toata Romania, asa ca ar fi bine sa ascultam de toate datele care ne sunt oferite.