Netflix: SURPRIZA Lansata in mod OFICIAL pentru TOATA Lumea

Netflix a anuntat in mod oficial o surpriza foarte mare pe care a lansat-o pentru toat alumea, iata ce trebuie sa stii in legatura cu ea acum.

netflix amuzante

Netflix s-a gandit ca n-ar fi rau daca ar lansa o noua surpriza grozava pentru abonatii sai din toata lumea, astfel ca astazi vorbim despre o noua surpriza foarte buna de care foarte multa lume se va putea bucura in curand. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa lanseze o sectiune speciala in cadrul aplicatiei pentru telefoane iPhone, iar in aceasta abonatii vor gasi momente amuzante din filmele si serialele care sunt difuzate in cadrul platformei.

Netflix a ales denumirea “Fast Laughs”, multi considerand-o ca fiind o clona a Tik Tok, doar ca aici vorbim despre continut din filme si seriale, nu ceva facut de catre abonati si publicat acolo. Conform celor de la Netflix, in aceasta sectiune vor fi publicate cate 100 de clipuri video scurte, si amuzante, in fiecare zi, ele fiind alese de catre moderatori umani, deci in mod teoretic ar trebui sa fie si amuzante, ceea ce ar trebui sa transforme functia intr-una populara.

Netflix: SURPRIZA Lansata in mod OFICIAL pentru TOATA Lumea

netflix amuzante scurte

Netflix alege acest continut in baza celor mai populare filme si seriale disponibile in cadrul platformei sale, si va crea legaturi pentru continutul original, astfel incat oamenii sa poate ajunge foarte usor la el. Ideea in sine este una excelenta si de ajutor pentru ca oamenii sa poata vedea rapid continutul de care sunt interesati pentru a se putea bucura de intregul film, sau serial, din Netflix chiar daca au vazut doar o parte amuzanta din el.

Netflix a lansat noua sectiune in aplicatia sa pentru telefoanele iPhone, in bara de navigare fiind disponibila o scurtatura pentru “Fast Laughs”, astfel ca atingerea sa va deschide imediat sectiunea. Din pacate, pentru telefoanele Android nu exista ceva similar in momentul de fata, iar asta inseamna ca daca veti dori sa vedeti asta pe aceste telefoane, atunci va trebui sa asteptati pana cand Netflix va lansa functionalitatea si pentru acest sistem de operare.

Netflix nu a spus deocamdata cand anume va lansa “Fast Laughs” pentru Android, insa in cazul telefoanelor iPhone functionalitatea e disponibila in anumite tari deja, si va fi extinsa treptat.