Huawei P50 Pro: Decizia care Aduce o PREMIERA pentru Telefon

Huawei P50 Pro va fi lansat cu o premiera impresionanta, noul model de telefon fiind pregatit pentru a fi pus in vanzare cu schimbari mari pentru 2021.

Huawei P50 Pro pregatit

Huawei P50 Pro va fi primul telefon produs vreodata de catre compania Huawei care va veni cu ceva ce multi dintre fanii companiei asteapta de ceva vreme, si care ar putea fi de foarte bun augur. Huawei P50 Pro va fi primul telefon al companiei chinezesti in care vom vedea integrat Harmony OS chiar din fabrica, zvonuri cu privire la aceasta implementare venind inca de acum cateva luni, si iata ca se transforma in realitate in acest moment.

Huawei P50 Pro a avut dezvaluite multe dintre surprizele care vor fi oferite in mod oficial, si iata ca acum vedem o noua confirmare pentru aceasta decizie foarte importanta a celor de la Huawei. Se pare ca Harmony OS este suficient de bine pregatit pentru a fi oferit in mod oficial pentru utilizatorii de telefoane Huawei din toata lumea, iar Huawei P50 Pro va fi primul model in care se va experimenta cu acest sistem de operare pregatit de catre compania chinezeasca.

Huawei P50 Pro: Decizia care Aduce o PREMIERA pentru Telefon

Huawei P50 Pro va avea atat Android, cat si Harmony OS, astfel ca nu vorbim doar despre un singur sistem de operare care va fi oferit pentru telefon, ci despre o combinatie intre ele. Asta inseamna ca oamenii vor putea sa aleaga ce sistem de operare folosesc in mod regulat pe Huawei P50 Pro, desi ambele sunt bazate pe fix acelasi lucru, Harmony OS fiind doar un Android usor modificat de catre compania chinezeasca pentru telefoane.

Huawei P50 Pro nu va avea doar HarmonyOS implementat de catre cei de la Huawei, ci si alte modificari foarte importante care vor aduce o experienta mult mai buna pentru folosirea sa. Vorbim despre un nou ecran, o noua camera, o noua baterie, RAM mai rapid, plus alte modificari foarte importante care vor fi cel mai probabil apreciate din plin de catre clientii din toata lumea dupa ce vor fi anuntate in mod public de catre companie.

Huawei P50 Pro va fi lansat undeva pe la jumatatea lunii aprilie, insa deocamdata nu s-a aflat si cam cand ar urma sa inceapa vanzarile pentru acest model important de telefon.