DACIA Duster: Model Nou ce a fost Anuntat OFICIAL in Europa

DACIA Duster are un nou model anuntat in mod oficial pentru Europa, iata ce versiune va intra la vanzare incepand cu luna martie a acestui an.

DACIA Duster schimbat

DACIA Duster este unul dintre cele mai populare modele de SUV din lume, iar in Europa inregistreaza vanzari cu mult peste alte modele similare, iar desi generatia actuala n-a mai fost actualizata de multa vreme, un model nou va fi lansat. Vorbim despre un model nou al DACIA Duster care va fi lansat in Germania de catre producatorul roman, acesta avand denumirea Urban, si fiind bazat pe actuala generatie, o versiune oarecum normala, cu unele dotari in plus.

DACIA Duster in versiunea Urban, deocamdata doar pentru Germania, va fi lansata in perioada imediat urmatoare, si este un model care include dotarile potrivite pentru cei care vor sa aiba si putin confort in masina. Mai exact, versiunea Urban a DACIA Duster este bazata pe modelul Comfort, doar ca vine cu unele dotari in plus pentru a face experienta si mai buna, dar toate acestea sunt oferite si la un pret usor mai mare decat cel stabilit pentru acea versiune.

DACIA Duster: Model Nou ce a fost Anuntat OFICIAL in Europa

DACIA Duster are in versiunea Urban geamuri electrice inclusiv pentru usile din spate, volan din piele, plus un sistem care ajuta soferii sa parcheze cu spatele, adica o camera si ghidare electronica in sistemul de infotainment. Pentru acest model al DACIA Duster este inclus sistemul de infotainment Media-Nav Evolution, si multumita lui exista o camera pentru mersul cu spatele, plus acele linii de ghidare care ajuta soferii sa pozitioneze corect masina.

DACIA Duster are deasemenea implementat si un sistem de monitorizare pentru sistemul de tractiune integrala, iar pentru versiunea Urban exista doar motoarele de 115 si 130 de cai putere. Practic, in aceasta versiune Urban a DACIA Duster se pune accent mai mare pe oferirea unor optiuni demne de un SUV care sa ofere si confort, nu doar versatilitate, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru cei care sunt in cautarea unei asemenea masini.

DACIA Duster va avea deasemenea si cateva schimbari pentru caroserie pentru ca acest model sa fie mai interesant pentru clienti, dar nu vorbim despre ceva substantial, din pacate.