Kaufland: Anuntul Oficial pentru Clienti, ce se Ofera de Azi

Kaufland a publicat un anunt oficial pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit astazi si in umatoarele zile pentru toti cei interesati.

Kaufland actualitate

Kaufland a publicat un nou anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, si el se aplica pentru toate magazinele din tara sa, vestea fiind una extrem de buna pentru cei care vor sa profite de tot. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor din toata Romania noi oferte pentru Kaufland Card, cardul sau digital de fidelitate care poate fi facut in oricare dintre magazine pentru a beneficia de promotiile speciale pe care lantul de hypermarkte-uri le are.

Kaufland ofera pentru cei cu Kaufland Card beneficii speciale sub forma de oferte personalizate pentru produsele pe care le are la vanzare in toate magazinele sale din toata tara. Vorbim despre oferte personalizate in baza cumparaturilor pe care clientii celor de la Kaufland le fac in mod regulat in Romania, ele fiind alese in mod automat dupa tipurile de produse pe care clientii le cumpara din magazine de fiecare data cand merg la cumparaturi.

Kaufland: Anuntul Oficial pentru Clienti, ce se Ofera de Azi

Kaufland actualitate oferte

Kaufland a anuntat pe website-ul sau care sunt noile oferte pentru Kaufland Card in toate magazinele sale din tara, si puteti vedea mai sus unele dintre cele care sunt disponibile intre 10 si 16 martie. Acestea nu sunt ofertele personalizate pe care Kaufland le are, ci ofertele standard pe care lantul de magazine le listeaza pentru toti cei care au Kaufland Card, ele fiind independente de cumparaturile obisnuite, dar disponibile in toate magazinele.

Kaufland le afiseaza clientilor care si-au inscris Kaufland Card in aplicatia dedicata si oferte personalizate, doar ca ei trebuie sa mearga in sectiunea speciala din cadrul acelei aplicatii pentru a vedea toate ofertele. Aceste oferte sunt temporare si bazate pe stocurile disponibile in magazine, astfel ca daca vedeti ceva care va place, ar trebui sa profitati cat mai rapid de promotii pentru a fi siguri ca nu ratati ceva inainte sa dispara din stocul magazinelor.

Kaufland va actualiza iar ofertele pentru Kaufland Card in data de 17 martie, asa ca aveti destul timp la dispozitie pentru a cumpara chiar ceea ce va intereseaza cu adevarat.