DIGI Romania: Ce Ofera GRATUIT 2 Luni si Cine poate Profita

DIGI Romania a facut un anunt care vizeaza romani din toata tara, iata ce a decis sa le ofere gratuit timp de 2 luni, si cum pot ei profita de tot.

DIGI Romania conditie

DIGI Romania este cel mai mare grup de telecomunicatii 100% local din Romania, cu peste 10 milioane de clienti in toata tara, iar acum a facut un anunt care ar putea bucura multa lume. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa ofere gratuit timp de 2 luni extraoptiunea MAXPAK pentru abonamentele de televiziune, pe care clientii le contracteaza in momentul de fata in Romania, fie ca ei au alte servicii de la companie, fie ca sunt clienti noi.

DIGI Romania ofera in cadrul extraoptiunii MAXPAK posibilitatea de a urmari posturile de televiziune HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, insa e oferit deasemenea acces gratuit si la HBO Go. Accesul la HBO Go este oferit gratuit de catre DIGI Romania doar daca exista activ pentru acelasi client si un abonament pentru servicii de inernet fix de la DIGI Romania, astfel ca doar abonamentul de televiziune nu e suficient pentru a beneficia de tot.

DIGI Romania: Ce Ofera GRATUIT 2 Luni si Cine poate Profita

DIGI Romania le ofera clienti lor din tara acces gratuit la extraoptiunea MAXPAK timp de 2 luni doar daca ei incheie un contract pentru o perioada de 24 de luni de zile, deci platiti 22 de luni de extraoptiune. Aceasta are un pret normal de 15 LEI pe luna, si in acesti bani primiti acces la tot ceea ce v-am spus mai sus, cei de la DIGI Romania oferind destul de rar promotii de acest gen pentru clienti, asa ca disponibilitatea sa este o surpriza interesanta.

DIGI Romania ofera mai putine decat cei de la Vodafone, de exemplu, care ofera acces gratuit timp de 2 ani la HBO si HBO Go, iar in platforma din urma e disponibil tot ceea ce se vede pe HBO 2/3 si Cinemax. In aceasta idee, promotia celor de la DIGI Romania cu 2 luni de MAXPAK gratuit nu e tocmai cea mai buna de pe piata, insa cei care vor sa profite de ea o pot face, cu mentiunea ca trebuie sa accepte contractul de 24 de luni impus de operator.

DIGI Romania are aceasta oferta disponibila pana la finalul lunii martie, astfel ca exista suficient timp pentru a profita de promotie, daca doriti asta, dupa care ea va disparea pentru o perioada de timp.