Vodafone: Anunt Exclusiv catre Clienti, ce Bani Returneaza

Vodafone a facut un anunt exclusiv pentru clientii din toata Romania, iata ce bani le returneaza, si in ce conditii sunt primiti de catre romani.

Vodafone revolut

Vodafone a facut un anunt exclusiv pentru clientii sai din toata Romania, si este vorba despre o veste extrem de buna pentru ca li se ofera bani inapoi celor care decid sa profite de aceasta oferta. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa lanseze o promotie care ii vizeaza exclusiv pe romanii care au carduri Revolut, iar asta pentru ca lor li se ofera bani inapoi atunci cand decis sa reincarce o cartela folosindu-si banii pe care-i au in respectivele conturi.

Vodafone le spune clientilor din toata Romania ca daca aleg sa isi reincarce cartela prepay folosind un card Revolut, vor primi pana la 30 de LEI inapoi, sau 30% din tranzactie, pentru fiecare reincarcare. Vorbim despre o suma substantiala pe care Vodafone o ofera inapoi clientilor sai din toata Romania care decid sa isi faca reincarcari pentru cartele folosind carduri Revolut, si e singurul operator de telecomunicatii din tara noastra care face asa ceva.

Vodafone: Anunt Exclusiv catre Clienti, ce Bani Returneaza

Vodafone nu le ofera clientilor puncte de fidelitate, sau altceva similar, ci bani inapoi pe card in momentul in care oamenii aleg sa isi reincarce cartelele prepay folosind banii din Revolut. Ideea celor de la Vodafone e una foarte interesanta, si avand in vedere ca exista destui romani care au carduri Revolut, e posibil ca multi sa decida sa profite de aceasta situatie, si sa primeasca maxim 30 de LEI inapoi la fiecare reincarcare facuta.

Vodafone ofera practic 30 de LEI inapoi la fiecare tranzactie de 90 de LEI, sau mai mare, deci daca vreti sa faceti o reincarcare mai mare, o impartiti in segmente de cate maxim 90 de LEI, pentru a primi mai multi bani inapoi. Vodafone le spune clientilor ca pentru a beneficia de aceasta promotie, e nevoie sa activeze oferta din Vodafone Club, sectiune existenta in My Vodafone pentru toti clientii sai din tara noastra, asa ca trebuie sa mergeti acolo.

Vodafone este singurul operator de telecomunicatii din Romania care are o oferta de acest gen, indiferent despre ce fel de card bancar vorbim, asa ca n-ar strica sa profitati de ea.