Facebook Anunta Afisarea Mai Multor Reclame Utilizatorilor

facebook reclame video

Facebook a anuntat ca le va afisa si mai multe reclame utilizatorilor sai din intreaga lume, totul intr-o miscare pe care foarte multa lume mai mult ca sigur o va dispretui, dar asta era de asteptat in contextul intregii pandemii de Coronavirus care a lovit lumea.

Facebook a spus ca de acum le va permite creatorilor de continut sa afiseze reclame inclusiv in clipurile video care au durate de doar 1 minut, pana acum cerinta era ca durata unui clip video sa fie de minim 3 minute pentru a putea fi afisate reclame in cadrul sau.

Facebook ia aceasta masura pentru a mai atrage din oamenii care pana acum s-au bazat doar pe YouTube pentru a genera bani din clipuri video, si va promova o moneda virtuala cu care fanii creatorilor de continut ii vor putea recompensa pe cei pe care ii urmaresc.

“Privind în viitor, explorăm formate de anunțuri in-stream care sporesc implicarea prin recompense sau interacțiune cu produsul – intenționând să ajutăm creșterea plăților creatorilor de conținut, oferind în același timp o experiență de vizionare bună pentru oameni și o modalitate prin care agenții de publicitate pot ajunge la publicuri relevante.”