WhatsApp: Trucul SECRET din Telefoane la care NU te Asteptai

WhatsApp are un truc secret in telefoane de care nu te-ai fi asteptat sa afli vreodata, iata ce pot face cu ajutorul lui chiar in acest moment.

WhatsApp neasteptat

WhatsApp continua sa aiba surprize dezvaluite pentru utilizatorii din intreaga lume, iar acum vorbim despre un alt truc secret din telefoane, si asta pentru ca probabil mai nimeni nu stia de existenta sa. Separat de cei care verifica aplicatia WhatsApp pentru a descoperi schimbarile interne facute prin modificarile de cod de catre inginerii companiei, restul lumii cu greu isi poate da seama de noutati sunt implementate, iar asta e una dintre ele.

WhatsApp are implementata in aplicatia pentru Android o functie care permite vizualizarea Instagram Reels direct in conversatii daca se partajeaza un link direct spre respectiva inregistrare. Instagram Reels este o clona a unei functionalitati din aplicatia Tik Tok, cei de la Facebook implementand-o de ceva vreme, si era greu de crezut ca vreun utilizator al WhatsApp isi putea da seama ca ele pot fi vazute in conversatii in acest mod.

WhatsApp: Trucul SECRET din Telefoane la care NU te Asteptai

WhatsApp vrea totusi sa extinda functionalitatea si pentru aplicatia oferita pentru telefoanele iPhone, astfel ca inclusiv in ele va fi disponibila in curand, deocamdata fiind in dezvoltare. Asta inseamna ca oricine are un link direct catre un Instagram Reel, si il trimite intr-o conversatie unei alte persoane, va putea sa vada acel scurt video direct in interfata de conversatie, la fel ca si interlocutorul care il primeste, si pentru unii aceasta functionalitate ar putea fi destul de utila, in final.

WhatsApp e capabila de ceva vreme sa redea anumite tipuri de materiale video, in special de pe YouTube, insa iata ca se extinde functionalitatea si pentru alte servicii online, ceea ce nu e un lucru chiar atat de rau. E greu de spus cam cata lume ar avea de fapt nevoie pentru o asemenea functionalitate in cadrul aplicatiei WhatsApp, insa iata ca Facebook vrea sa o ofere, probabil pentru a mai convinge lumea sa foloseasca Instagram in conditiile in care Tik Tok e in crestere.

WhatsApp va anunta in mod oficial aceasta schimbare importanta in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi lansata in mod oficial, asa ca ramane sa vedem cand va fi totul gata.