ING Bank: ATENTIE! Avertisment pentru Milioane dintre Romani

ING Bank le aduce in atentie romanilor un avertisment extrem de serios despre care ei ar trebui sa stie chiar acum pentru ca vorbeste despre o problema mare.

ING Bank conversatii

ING Bank a emis un nou avertisment care vizeaza milioane de romani din toata tara, si este vorba despre ceva care n-ar trebui trecut cu vederea foarte usor pentru ca vorbim despre o problema serioasa. Mai exact, cei de la ING Bank le spun in principal clientilor, dar problema afecteaza romanii indiferent de banca de la care au servicii, sa fie extrem de atenti la persoanele care ii contacteaza atunci cand publica anunturi pentru vanzari de produse, si nu numai.

ING Bank a pornit acum cateva saptamani, impreuna cu OLX, o campanie de atentionare a oamenilor in legatura cu pericolele tot mai mari pe care le aduc atacurile recente din Romania ce vizeaza platformele pentru anunturi online. OLX e principala tinta, si acum ING Bank vine cu un avertisment pentru oameni de a nu ignora recomandarile platformei, si de a nu purta conversatii cu diverse persoane in afara acesteia, pentru ca nu sunt protejati.

ING Bank: ATENTIE! Avertisment pentru Milioane dintre Romani

ING Bank spune ca atacatorii incearca sa poate conversatii cu victimele in afara platformelor precum OLX, acolo unde sunt blocati rapid, si au anumite link-uri catre website-uri malitioase blocate la publicare. In afara platformelor, in principal pe WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger, acestia distribuie link-uri catre website-uri malitioase, sau le cer direct oamenilor informatiile personale, inclusiv date despre conturile bancare, conform ING Bank.

ING Bank prezinta in clipul video de mai sus o metoda prin care pot fi depistate rapid atacurile de acest gen pentru ca oamenii sa nu poata fi pacaliti de catre cei care vor sa le faca doar rau. Este foarte important sa stiti cum va puteti feri de problemele de acest gen pentru a nu risca sa aveti datele furate de catre atacatori, iar asta petnru ca in anumite cazuri e posibil ca ING Bank, sau banca voastra, sa nu va poata ajuta sa-i recuperati.

ING Bank vrea sa-i ajute pe clientii sai din toata tara sa se protejeze de problemele serioase de acest gen, ele crescand in intensitate in ultimul an, si mai mult ca sigur nu vor disparea foarte curand.