Raiffeisen Bank: Schimbarea ce Vizeaza Clientii din Romania

Raiffeisen Bank a facut o noua schimbare care vizeaza multi clienti din toata Romania, si vorbim despre modificari despre care este bine sa stii.

Raiffeisen Bank imbunatatiri

Raiffeisen Bank a facut o noua schimbare importanta pentru clientii sai din toata Romania, si este foarte bine sa stii despre ea, pentru ca esti cel mai probabil vizat de ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa actualizeze aplicatia Smart Mobile pentru iPhone si Android, noua versiune venind cu o serie de modificari benefice pentru toata lumea, si e bine sa instalati update-ul pentru a beneficia de schimbarile aduse de catre banca.

Raiffeisen Bank spune ca a imbunatatit performantele aplicatiei atat pentru iPhone, cat si pentru Android, astfel ca totul ar trebui sa se intample mult mai rapid decat pana acum cand folositi aplicatia. Raiffeisen Bank spune deasemenea ca au fost rezolvate si cateva probleme de functionare raportate pana acum de catre utilizatorii aplicatiei sale, asa ca daca ati intampinat ceva care nu a fost ok, lucrurile ar trebui sa revina la normal dupa update-ul nou.

Raiffeisen Bank: Schimbarea ce Vizeaza Clientii din Romania

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca a inclus si cateva “functionalitati minore” in versiunea noua a aplicatiei Smart Mobile pentru iPhone si Android, insa din pacate nu ofera detalii cu privire la ceea ce inseamna asta. E posibil ca unele dintre functiile oferite sa fi fost modificate, sau e posibil sa fi fost facute alte modificari, dar deocamdata nu exista prea multe detalii, asa ca ramane sa vedem ce va mai anunta Raiffeisen Bank pentru clientii sai in zilele urmatoare.

Raiffeisen Bank va dezvalui mai mult ca sigur noile functii daca ele sunt suficient de importante incat ar trebui sa stim despre ele, dar totul se bazeaza pe importanta reala a acestor schimbari integrate. Raiffeisen Bank a mai implementat functii noi in aplicatiile sale fara sa le anunte in lista de schimbari din magazinele de aplicatii, ci mai tarziu, pentru a le putea prezenta in detaliu si a explica foarte clar cum anume pot fi ele folosite.

Raiffeisen Bank distribuie in mod gratuit aplicatiile Smart Mobile pentru toti clientii sai din toata Romania prin intermediul App Store si Google Play Store, asa ca le puteti descarca imediat.