BRD Romania: ATENTIE! Schimbarea Obligatorie pentru Clienti

BRD Romania impune o schimbare obligatorie pentru clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu modificarea anuntata.

BRD Romania logare

BRD Romania a anuntat in mod oficial o schimbare obligatorie care se aplica pentru toti clientii sai din toata Romania, una despre care trebuie sa stii chiar acum pentru ca esti vizat in mod direct de ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis sa faca o modificare foarte importanta pentru sistemul MyBRD Net, astfel ca logarea se face printr-o metoda noua, pe care banca o impune in momentul de fata, si despre care trebuie sa stii chiar acum.

BRD Romania le impune clientilor din toata tara obligatia de a se loga in MyBRD Net flosind doar folosind Mobile Token, sau Token fizic, vechea metoda de autentificare fiind eliminata de catre banca. Asta desigur ca ingreuneaza procesul de logare in cadrul MyBRD Net pentru clientii BRD Romania din toata tara, dar pe de alta parte vorbim si despre o imbunatatire radicala a securitatii de care beneficiaza ei pentru folosirea serviciilor oferite de catre banca in Romania.

BRD Romania: ATENTIE! Schimbarea Obligatorie pentru Clienti

BRD Romania logare token

BRD Romania a facut aceasta modificare in ideea de a imbunatati securitatea de care beneficiaza clientii la folosirea serviciilor sale, astfel ca vorbim pana la urma despre o veste foarte buna. Chiar daca acum e mai complicat procesul de logare in cadrul BRD Romania, asta se intampla de obicei cand se securizeaza suplimentar procesele de accesare a anumitor servicii, indiferent daca vorbim despre o banca, sau o alta companie.

BRD Romania a impus aceasta modificare obligatorie pentru toti clientii MyBRD Net de la inceputul lunii februarie, astfel ca toata lumea se va bucura de ea din respectivul moment. Cei de la BRD Romania fac aceste modificari in timp ce lanseaza si o noua platforma pentru mobile banking numita You, aceasta oferind posibilitatea de a beneficia de o experienta complet noua pentru folosirea serviciilor de mobile banking in Romania.

BRD Romania are toate detaliile pentru aceasta schimbare disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca trebuie sa mergeti acolo pentru a afla toate informatiile necesare pentru proces.