CEC Bank: Anunt Oficial, Masura Luata pentru Clientii Romani

CEC Bank a facut un anunt oficial care vizeaza toti clientii din toata Romania, iata ce masura a luat banca, si cat de importanta este pentru noi.

CEC Bank inchidere

CEC Bank isi anunta clientii din Romania in legatura cu o foarte serioasa schimbare pe care a facut-o, si care trebuie sa fie in atentia tuturor oamenilor pentru ca vine ca o veste extrem de importanta. Mai exact, cei de la CEC Bank spun ca din cauza situatiei pandemice din Romania, e posibil ca anumite unitati teritoriale ale sale sa fie inchise, iar asta inseamna ca singura metoda prin care puteti intra in contact cu banca este prin serviciile online si telefonice.

CEC Bank este obligata sa faca asta in localitatile in care este impusa carantina, si poate chiar in cele in care rata de incidenta a infectarilor cu noul Coronavirus este foarte ridicata. Aceste masuri au menirea de a proteja clientii si angajatii de o posibila infectare, si vorbim despre ceva care este binevenit in ideea de a nu permite raspandirea Coronavirus in masa pentru ca de obicei vizitele la banci au durata lunga, iar riscul de infectare este mare.

CEC Bank: Anunt Oficial, Masura Luata pentru Clientii Romani

CEC Bank are pe website-ul sau informatii despre fiecare unitate bancara si programul sau, deci acolo veti putea vedea daca locatia in care vreti sa ajungeti este inchisa, sau nu, si e bine sa verificati in prealabil. Cei de la CEC Bank nu au decis inca sa impuna obligatia ca o programare sa fie facuta in prealabil de catre clienti pentru a merge intr-una dintre agentiile proprii, si e improbabil ca acest lucru sa se intample, deci nu trebuie sa va faceti griji.

CEC Bank vrea sa le ofere clientilor din toata Romania o experienta cat mai buna pentru utilizarea serviciilor proprii, astfel ca trebuie sa fiti atenti la ceea ce se intampla in cadrul unitatilor din toata tara. Asta inseamna ca ar fi bine sa verificati harta agentiilor, sau sa sunati reprezentantul bancii care va este alocat, pentru a nu incerca sa mergeti la o unitate CEC Bank care este inchisa si sa pierdeti timpul fara rost intr-o situatie de acest gen.

CEC Bank a luat masuri de acest gen cand situatia zilnica a cazurilor noi a impus implementarea unor schimbari importante pentru siguranta clientilor si angajatilor, si va continua sa incerce sa protejeze pe toata lumea.