Atentionarea lui Raed Arafat privind Restrictiile pentru Paste

Atentionarea Raed Arafat Restrictii Paste

Raed Arafat a afirmat astazi ca desi autoritatile nu doresc sa impuna restrictii mai dure de Paste daca numarul de cazuri noi de Coronavirus va creste simtitor, acestea nu sunt excluse pentru ca nimeni nu stie cum va evolua situatia pana in acel moment.

Raed Arafat spune ca adaptarea masurilor de restrictie depinde de numarul de noi cazuri zilnice din perioada Pastelui, insa nimeni nu vrea aceleasi restrictii ca anul trecut, si e improbabil ca autoritatile sa mai limiteze Romania intr-un mod similar si in 2021.

“Tendința este de creștere, nu mai este de platou, nici de scădere. Nu pot exclude nimic, nu sunt clarvăzător. Ajungem la 7.000 – 8.000, e posibil ca această creștere să continue, dar măsurile sunt menite să încetinească această creștere.

Sperăm că nu. Nu mă pronunț aici, o parte din atacuri au fost foarte tendențioase. Nu dorește nimeni să limiteze drepturile la activitatea religioasă. Clar este că e devreme de spus care va fi situația, noi sperăm să fie controlabilă. Încă mai este de așteptat. a declarat Raed Arafat la DIGI24.”