BANCA Transilvania: Ce Ofera UNIC in Romania pentru Clienti

BANCA Transilvania a decis sa ofere ceva unic pentru clientii sai din toata Romania, iata de ce se pot bucura ei in momentul de fata in tara.

BANCA Transilvania intretinere

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania in acest moment, si vorbim despre foarte multi clienti care beneficiaza de serviciile sale, atat in format fizic, cat si online. Astazi vorbim despre o initiativa pe care cei de la BANCA Transilvania au lansat-o pentru clientii care folosesc serviciul sau de mobile banking disponibil prin intermediul aplicatiei BT Pay, iar asta pentru ca ei pot fi recompensati daca aleg sa faca miscare acum.

BANCA Transilvania a decis sa faca ceva ce nicio alta banca nu are in momentul de fata in Romania, mai exact sa le permita clientilor din toata tara sa beneficieze de oferte speciale daca fac miscare zilnic. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le ofere romanilor care au bratari de fitness Fitbit, Google Fit, sau cei care au Apple Watch, sau iPhone, posibilitatea de a inregistra in aplicatia BT Pay exercitiile fizice pe care le fac in fiecare zi.

BANCA Transilvania: Ce Ofera UNIC in Romania pentru Clienti

BANCA Transilvania intretinere

BANCA Transilvania preia informatiile din aplicatiile de sanatate dedicate fiecarei platforme, adica Google Health sau Apple Health, iar in baza datelor de acolo le ofera clientilor acces la oferte speciale. Vorbim despre oferte speciale care sunt disponibile in cadrul BT Pay multumita partenerilor care sunt listati de catre BANCA Transilvania in cadrul ei, asa ca oricine e interesat poate sa profite de aceasta situatie si sa profite de preturi mai mici la unele produse.

BANCA Transilvania incurajeaza clientii din Romania sa faca exercitii fizice, aceasta metoda pe care institutia financiara a creat-o permitandu-le oamenilor sa se bucure de ceva ce in mod obisnuit nu este oferit oricui. Desigur ca vorbim despre nevoia de a face miscare pentru a putea profita de promotia pe care BANCA Transilvania o desfasoara, deci si clientii vor trebui sa munceasca pentru a obtine gratuit beneficiile, dar se si antreneaza intre timp.

BANCA Transilvania are de ceva vreme aceasta promotie speciala disponibila pentru toti clientii sai din toata Romania, asa ca oricine poate sa profite de ea chiar in acest moment in tara.