DACIA Logan 3; Dotarea speciala ce a Surprins Multi Clienti

DACIA Logan 3 are o dotare speciala noua care a surprins multi clienti din toata Romania si nu numai, iata ce decizie a fost luata de catre DACIA.

DACIA Logan 3 dvd

DACIA Logan 3 a fost lansata la inceputul acestui an cu foarte multe schimbari interesante pentru clientii din toata lumea, insa unele dintre ele au venit ca premiere, si chiar surprinzatoare pentru multi romani. Mai exact, astazi vorbim despre una dintre dotarile care probabil nu va fi aleasa de chiar toata lumea, dar care mai mult ca sigur va fi apreciata de catre cei care aleg sa o foloseasca pentru a spori confortul pasagerilor pe care ii transporta in mod regulat.

DACIA Logan 3 permite alegerea unei dotari care consta intr-un player DVD Nextbase care poate fi atasat tetierelor pentru a le oferi pasagerilor posibilitatea de a urmari continut multimedia pe el. Mai toate masinile sedan au disponibila o dotare de acest gen, desigur ca optionala, iar in cazul DACIA Logan 3 vorbim despre acelasi lucru, si puteti vedea mai jos cum arata DVD player-ul pe care clientii il pot adauga la configuratia masinii pe care o cumpara.

DACIA Logan 3; Dotarea speciala ce a Surprins Multi Clienti

DACIA Logan 3 dvd player

DACIA Logan 3 nu e tocmai masina in care te-ai gandi in mod automat ca poti vedea un DVD player prins de tetiere, insa iata ca apar si surprize de acest gen pentru clientii care aleg sa cumpere acest tip de masina. Vorbim despre o solutie foarte interesanta care a fost oferita pentru clientii DACIA din toata lumea, si care poate ajuta la folosirea DACIA Logan 3 pentru transport de persoane in interiorul, sau in afara, oraselor din Romania cu un nivel mai mare de confort.

DACIA Logan 3 permite redarea de continut multimedia prin folosirea de DVD-uri cu acest dispozitiv, da o solutie antica, dar nici playerele in sine nu arata chiar atat de modern. In ciuda acestui detaliu, vorbim pentru DACIA Logan 3 despre ceva in mod obisnuit nu multi s-ar fi gandit ca vor vedea pentru masina, asa ca totul vine ca o veste extrem de buna pentru a mai adauga putina inovatie in masina, si a o face sa iasa in evidenta in fata altora.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata chiar acum de catre oricine este interesat de ea, si daca va plac masinile producatorului roman, atunci n-ar trebui sa ratati ocazia, si sa cumparati tot ce va doriti.