Fortnite: Sezonul 6 Asteptat cu Surprize Mari, un nou Continent

Fortnite continent

Fortnite are programata pentru maine lansarea unei actualizari foarte importante, a carei implementare se pare ca va dura nu mai putin de 8 ore, astfel ca Epic Games a pregatit mai mult ca sigur o serie de schimbari de care lumea se va putea bucura.

Fortnite pare sa aiba pregatita o actualizare atat de importanta incat este asteptata inclusiv lansarea unui nou continent pentru jucatorii din intreaga lume, ceva ce vine ca o surpriza foarte interesanta la care, probabil, putini se asteptau acum.

Fortnite urmeaza deasemenea sa readuca in cadrul acestei actualizari inclusiv o parte dintre vehiculele scoase in intrecut, dar ar urma sa si modifice felul in care se misca toate cele existente, sau felul in care jucatorii se deplaseaza in cadrul hartii.

Fortnite va avea lansat si un nou Battle Pass, noi skin-uri, si cine stie ce altceva, iar asta pentru ca vorbim despre 8 ore in care serverele Epic Games vor fi inchise, iar asta e o perioada foarte lunga de indisponibilitate pentru a implementa schimbari in joc.

Fortnite va avea totul disponibil de maine dupa-amiaza in Romania, avand in vedere cat de greu este oferit totul pentru toata lumea, asa ca ramane doar sa vedem daca schimbarile vor fi pe masura asteptarilor oamenilor care se joaca in fiecare zi.