LIDL Romania: Oficial, Anunt catre Romani, ce Ofera GRATUIT

LIDL Romania a facut un important anunt oficial pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum poate profita oricine chiar acum.

LIDL Romania harta

LIDL Romania incepe saptamana in forta cu un anunt oficial pe care l-a publicat pentru romanii din toata tara care ii sunt clienti, sau care ii pot deveni clienti daca decid sa profite de ceea ce ofera gratuit. Mai exact, cei de la LIDL Romania promoveaza produsele Camara Noastra cu o promotie in cadrul careia ofera zeci de premii gratuite, dar si 3000 de euro drept premiu principal, o suma care ar fi de foarte mare ajutor pentru foarte multa lume.

LIDL Romania le spune romanilor ca pentru a avea sansa de a intra in acest concurs trebuie sa cumpere de minim 70 de LEI produse din magazinele sale, printre care sa fie macar unul de la Camara Noastra. E normal ca LIDL Romania sa actioneze in acest mod, iar asta si pentru ca nu e la primul concurs de acest gen in care le cere clientilor din toata Romania sa cumpere produse de la un anumit brand pentru a se putea bucura de promotia oferita.

LIDL Romania: Oficial, Anunt catre Romani, ce Ofera GRATUIT

LIDL Romania ofera nu doar premiul cel mare de 3000 de euro, ci are deasemenea pregatite pentru clientii sai din toata Romania 50 de seturi de farfurii personalizate impreuna cu 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare. Pentru inscriere e nevoie si ca oricare dintre clientii care sunt dornici sa castige premiile de la LIDL Romania sa raspunda la un chestionar pe care lantul de supermarket-uri il are listat in cadrul website-ului sau chiar acum.

LIDL Romania are o varietate de produse de la Camara Noastra disponibile pentru toti cei interesati sa se bucure de calitate romaneasca, asa ca veti avea de unde alege ce sa cumparati. Vorbim despre o varietate de produse pe care cei de la LIDL Romania le au la raft in mod constant pentru clientii din toata Romania, si vorbim despre o veste extrem de buna pentru a putea beneficia de acest concurs important organizat pentru toata lumea chiar acum.

LIDL Romania stie foarte bine cat de important este sa aiba in mod constant gratuitati pentru romani, iar decizia de a oferi si aceste premii va fi una imbucuratoare pentru multi.