BRD Romania: Anunt Oficial cu Vestea Speciala pentru Clienti

BRD Romania a facut un anunt oficial cu o veste speciala pentru toti clientii din Romania, iata ce a dezvaluit banca, si cat de important este.

BRD Romania flanco

BRD Romania a facut un anunt foarte interesant pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stie foarte multa lume pentru ca vorbim despre o veste grozava astazi. Mai exact, cei de la BRD Romania promoveaza un nou tip de credit ipotecar pentru clientii sai din toata tara, iar multumita lui romanii se pot bucura de extra reducere la produsele celor de la Flanco, daca decid sa profite de tot ceea ce este oferit in momentul de fata.

BRD Romania vrea sa ii ajute pe romanii din toata tara sa se bucure de ofertele speciale pe care Flanco le are in momentul de fata, iar asta inseamna sa si ofere vouchere de acest gen. Flanco are in momentul de fata extra reducere la o gama foarte variata de produse disponibile in cadrul magazinului sau online, iar BRD Romania ofera vouchere cu 10% extra reducere si pentru altele care sunt listate pentru clientii din toata Romania de catre lantul de magazine.

BRD Romania: Anunt Oficial cu Vestea Speciala pentru Clienti

BRD Romania flanco extra reducere

BRD Romania le ofera clientilor vouchere care ofera extra reducere de 10% pentru produsele care fac parte din categoriile de electrocasnice mari, sau de Smart TV-uri cu diagonala de peste 108 cm. Practic, daca luati un credit ipotecar de la BRD Romania, veti beneficia si de posibilitatea de a cumpara produse cu care sa va amenajati casa, deci nu exista vreun motiv sa nu va uitati cu seriozitate la ofertele pentru credite ipotecare pe care le are banca.

BRD Romania este una dintre foarte putinele banci care ofera un asemenea tip de voucher de extra reducere pentru un magazin precum Flanco, astfel ca oricine ar putea sa profite de tot chiar acum. BRD Romania are aceasta oferta disponibila pentru o perioada limitata de timp, si ea nu se aplica pentru chiar orice fel de credit ipotecar pe care banca il are la dispozitie pentru clientii interesati sa profite de aceste oferte speciale din Romania.

BRD Romania va mai avea mai mult ca sigur si alte oferte grozave pentru clientii din toata Romania, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi dezvaluit de catre banca romaneasca.