Facebook Sustine Vaccinarea prin Prezentarea de Informatii Oficiale

Facebook Sustine Vaccinarea prin Prezentarea de Informatii Oficiale

Facebook a anuntat o noua schimbare extrem de importanta pentru reteaua de socializare pe care o administreaza, si vorbim despre ceva care va avea impact pentru cele 2 miliarde de persoane care sunt active in fiecare luna in cadrul sau.

Facebook a decis ca trebuie sa sustina procesul de vaccinare, astfel ca postarile facute de catre oameni in cadrul retelei de socializare vor avea atasate si informatii oficiale cu privire la vaccinuri, pentru ca dezinformarea sa nu mai fie posibila.

Facebook a publicat si imaginae de mai jos ca o dovada a schimbarii pe care o vom vedea in cadrul retelei de socializare din perioada urmatoare in toate tarile de pe glob, astfel incat toata lumea sa poata afla foarte clar informatii cu privire la vaccinuri.

Facebook Sustine Vaccinarea prin Prezentarea de Informatii Oficiale retea

“Continuăm să ne extindem eforturile de abordare a dezinformării vaccinului COVID-19 prin adăugarea de etichete la postările de pe Facebook și Instagram care discută despre vaccinuri. Aceste etichete conțin informații credibile despre siguranța vaccinurilor COVID-19 de la Organizația Mondială a Sănătății.

De exemplu, adăugăm o etichetă pe posturi care discută despre siguranța vaccinurilor COVID-19, care notează că vaccinurile COVID-19 trec prin teste de siguranță și eficacitate înainte de a fi aprobate. Această etichetă se lansează la nivel global în engleză, spaniolă, indoneziană, portugheză, arabă și franceză și adăugăm limbi suplimentare în următoarele săptămâni.”