Orange: Surpriza Clientilor, ce Primesc pentru Anii in Retea

Orange are o surpriza foarte mare pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa le ofere tuturor pentru anii petrecuti in reteaua sa.

Orange alocare

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, cu milioane peste milioane de clienti in intreaga tara, iar pentru multi dintre ei ofera un beneficiu pe masura asteptarilor multora. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere romanilor un bonus pentru anii petrecuti in retea, cu detalii in aceasta pagina, astfel ca pentru fiecare an pe care clientii l-au petrecut in retea, se ofera 512 MB de trafic de internet.

Orange spune ca doar clientii cu abonamente primesc acest beneficiu in momentul de fata in Romania, el trebuind activat manual din contul de client daca nu a fost activat deja in mod automat. Asta inseamna ca pentru 10 ani petrecuti in retea, veti beneficia de 5.12 GB de trafic de internet disponibil lunar suplimentar fata de traficul pe care il aveti alocat ca parte a abonamentului, dar asta nu conteaza chiar atat de mult pentru chiar oricine.

Orange: Surpriza Clientilor, ce Primesc pentru Anii in Retea

Orange are acum abonamente cu atat de mult trafic de internet alocat incat acest bonus devine cam inutil pentru unele persoane, insa cei cu abonamente vechi se pot bucura de el fara probleme. Orange nu e singurul operator de telecomunicatii care are un bonus de acest gen oferit pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca aproape indiferent la care operator sunteti, veti beneficia de trafic de internet cat mai mult pe care sa-l folositi pentru navigare pe internet.

Orange are deasemenea si alte bonusuri grozave pentru clientii din toata tara care ii sunt fideli si-i folosesc serviciile de telecomunicatii de ceva vreme in Romania, asa ca nu ne bucuram doar de atat. Desigur ca nu oricine poate beneficia de tot ceea ce are operatorul de oferit, si detalii completee despre toate beneficiile pe care cei de la Orange le ofera sunt disponibile chiar pe website-ul marlui operator de telecomunicatii din Romania.

Orange a avut intotdeauna grija de clientii sai din toata tara, si ar fi bine sa profitati de tot ceea ce ofera gratuit, iar asta pentru ca orice fel de bonusuri ne ajuta sa avem o experienta buna cu serviciile sale.