BANCA Transilvania: ATENTIE: Avertisment catre Toti Clientii

BANCA Transilvania a publicat un avertisment foarte important pentru toti clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

BANCA Transilvania protejare

BANCA Transilvania a emis un avertisment extrem de serios astazi pentru toti clientii sai din toata Romania, expunand o problema care din pacate incepe sa creasca in intensitate. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania ii avertizeaza pe clientii sai din toata Romania in legatura cu faptul ca prin intermediul retelelor de socializare, sau mesagerie, pot fi pacaliti de catre persoane rau intentionate care incearca sa le fure banii din conturi.

BANCA Transilvania prezinta mai jos o dovada a unui asemenea atac, acesta fiind desfasurat prin intermediul WhatsApp, platforma de mesagerie fiind folosita intens pentur fraude. Vorbim despre foarte multe atacuri lansate in ultimul an de zile impotriva clientilor diverselor banci din Romania, inclusiv cei ai BANCA Transilvania, astfel ca exista foarte multa lume afectata de ceea ce se intampla in momentul de fata in tara noastra, din pacate.

BANCA Transilvania: ATENTIE: Avertisment catre Toti Clientii

BANCA Transilvania spune ca nu ar trebui sa ne incredem in toate aceste mesaje care vin prin retelele de mesagerie, iar asta deoarece angajatii sai nu contacteaza oamenii prin aceste metode. Aici vorbim despre o situatie care ar trebui sa fie in atentia oricaror oameni pentru ca exista foarte multe pericole pe internet, iar BANCA Transilvania nu poate face altceva decat sa ii atentioneze pe clienti in legatura cu ele, dar dincolo de asta nu poate face altceva.

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de multe probleme se pot genera din cauza acestor situatii, iar atunci cand ele apar, e destul de dificil sa fie rezolvate pentru ca totul pare sa fie facut direct de catre clienti. De aici vine si marea problema pe care BANCA Transilvania vrea sa ii ajute pe clientii sa o evite, iar acesta este motivul din cauza caruia vin mesajele de acest gen, si ar trebui sa fie foarte multa lume foarte atenta la ceea ce se intampla acum.

BANCA Transilvania a publicat inclusiv o pagina in website-ul sau in care vorbeste despre problema aceasta majora a fraudelor online, si acolo puteti afla cum sa va protejati de ele.